Bilutleie
Riyadh
Kollaps
Saudi-Arabia // Riyadh
Endre personlige detaljer

Leiebil Riyadh: Sixt Bilutleie online

Sixt ønsker velkommen til Saudi-Arabias stolte hovedstad Riyadh, en storby full av imponerende byggverk og mye historie. Her er det mye å feste blikket på når du kjører gatelangs, og Riyadh er såpass stor at du alltid vil ha noe nytt å oppleve. Med leiebil i Riyadh har du det beste utgangspunktet for utforsking av denne spesielle byen, og det er mye tid å spare på egen transport. Hos Sixt finner du et stort utvalg kjøretøy, som økonomibiler til hyggelige priser, familiebiler til normalbruk, minibusser med mange seter, 4x4 for fremkommelighet eller sportsbiler dersom du vil unne deg selv noe ekstra komfortabelt.

 
 • Riyadh Flyplass Terminal 2+5

  Sixt Bilutleie
  Airport Road
  13455 Riyadh

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Riyadh Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Sinaiyah
  11499 Riyadh

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffer du leiebil i Riyadh?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Riyadh og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har 3 stasjoner på Riyadh lufthavn (RUH) siden vi har ønske om å være lett tilgjengelige, og spør gjerne våre imøtekommende ansatte om de beste stedene å besøke. Det er gode muligheter for gratis ombooking eller kansellering, mens tredjepartforsikring alltid er inkludert i leieprisen. Tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse kan hjelpe deg underveis. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Riyadh

Kanskje en tur til skyskraperdistriktet, der det også finnes kjøpesentre og mange spisesteder, er noe av det første som står på listen din? For kulturelle og historiske opplevelser kan du også kjøre til flere steder av arkeologisk betydning, som flere palasser og byporter. Siden byen ligger nesten midt i Saudi-Arabia, kan du se nesten endeløst ørkenlandskap herfra, og Masmak fort har hatt stor betydning for Riyadh. Her er også flere interessante museer og spennende severdigheter du fritt kan reise mellom når du bruker Sixt bilutleie i Riyadh.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service