Bilutleie
Al-Khobar
Kollaps
Saudi-Arabia // Al-Khobar
Endre personlige detaljer

Leiebil Al-Khobar: Sixt Bilutleie online

Al Khobar er en del av et storbyområde med over 4 millioner innbyggere, og siden den ligger ved kysten, er det friskere luft her enn ellers i Saudi-Arabia. Her finner du både nytt og gammelt side om side, og med leiebil i Al Khobar kan du kjøre langs kysten og se flere byer og interessant landskap. Sixt har et stort utvalg kjøretøy innen kategoriene familiebiler, 4x4 som er som skapt for ørkenlandskapet, økonomibiler til svært gunstige priser, minibusser for mange reisende eller en heftig sportsbil for litt spenning. Vi har naturligvis air condition installert i samtlige kjøretøy siden solen her kan bli temmelig intens.

 
 • Al-Khobar Dhahran Road
  Custodian of 2 Holy Mosques Rd
  31952 Khobar

  Ma. - To.08:00 - 23:00
  Fr.16:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag15:30 - 21:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Al-Khobar Dhahran Road

  Sixt Bilutleie
  Custodian of 2 Holy Mosques Rd
  31952 Khobar

  Ma. - To.08:00 - 23:00
  Fr.16:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag15:30 - 21:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du skaffer en leiebil i Al Khobar

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Al Khobar og ekstratjenestene som er tilgjengelige. På de fleste stasjonene våre er det muligheter for å hente bilen til alle døgnets tider etter avtale, og det er tredjepartforsikring inkludert uansett kategori. Navigasjonssystem er en tilleggstjeneste som alltid kommer godt med i et storbyområde, og ekstra sjåførtillatelse gjør at dere kan dele på å sitte bak rattet i Al Khobar. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Muligheter med leiebil i Al Khobar

I Al Khobar finner du et av de beste restaurantområdene i Saudi-Arabia, med både internasjonale og lokale retter på menyene. Her er også mange kjøpesentre der du finner både luksusbutikker og rimelige merkevarer, for eksempel Mall of Dhahran med hundrevis av butikker. Kom deg også til det flotte parkområdet Al Khobar Sea Front der du har utsikt mot den lange broen som fører til Bahrain. Sixt bilutleie i Al Khobar venter spent på å kunne betjene deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service