Bilutleie
Pristina
Kollaps
Kosovo // Pristina
Endre personlige detaljer

Leiebil Pristina: Sixt Bilutleie online

Pristina er Kosovos hovedstad og største by med omtrent 200 000 innbyggere. Her finner du enestående arkitektur, mange monumenter og minnesmerker, rikelig med historie og selvsagt et kulturliv uten like. Pristina er også hjem for imponerende moskeer og katedraler. Med leiebil i Pristina kan du nyte godt av byens sentrale beliggenhet og se resten av Kosovo. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy fra bilkategorier som bensingjerrige økonomibiler, brukervennlige familiebiler eller minibusser som har plass til hele reisefølget. Velkommen til Sixt bilutleie i Pristina!

 
 • Pristina Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Rruga e Aeroportit
  10070 Vrellë, Lipjan

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Fushe Kosova

  Sixt Bilutleie
  Rruga Dardania pn
  12000 FushëKosovë

  Ma. - Lø.08:30 - 17:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Pristina?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Pristina flyplass (PRN) og sentralt i hovedstaden og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Bli lommekjent i byen med fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller, og nyt tryggheten av å kjøre i en godt forsikret bil. Air condition vil bli hyppig brukt, og på våre brukervennlige nettsider kan du velge deg andre nyttige tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Pristina

Pristina er full av historiske minnesmerker og bygninger fra Det osmanske rike, Sovjetriket, og moderne tid. Kjør til det gamle mausoleet som er reist til minne om Sultan Murad med en flott omkringliggende park, og ta turen til det etnografiske museet i sentrum hvor du får et godt innblikk i Kosovos kultur. Byens basar er en yrende markedsplass der du kan få kjøpt alt fra matvarer til bildeler. Nasjonalbiblioteket er et arkitektonisk underverk som er like bemerkelsesverdig på innsiden som på utsiden. Ta også den korte bilturen sør før Pristina til Gracanica kloster som er et av landets viktigste monumenter. Med Sixt bilutleie i Pristina kan du se det beste av byen og landet.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service