Bilutleie
Tokyo
Kollaps
Japan // Tokyo
Endre personlige detaljer

Leiebil Tokyo: Sixt Bilutleie online

Det er et must med egen leiebil i Tokyo, som er Japans største byområde. Sixt ligger plassert både på Narita flyplass (NRT) og Tokyo sentralstasjon, og dermed vil du kunne møte opp hos oss raskt uansett hvordan du ankommer byen. Vi hviler ikke på våre laurbær, og kjøretøyene våre oppgraderes flere ganger i året. Utvalget vårt inneholder dermed familiebiler og firehjulstrekkere med god plass og topp moderne teknologi. Minibusser finnes også for storfamilien, mens kompaktbilene er skreddersydd for par eller alenereisende til Japan. Siden det fort kan oppstå forsinkelser, tilbyr vi alltid gebyrfri ombooking eller kansellering av ordren. Sixt bilutleie i Tokyo er inngangsbilletten til vidunderlige opplevelser.

 
 • Tokyo Haneda Intl Flyplass

  Sixt Bilutleie
  1-1-4 Hanedakuko Ota-ku
  144-0041 Tokyo

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

 • Tokyo Narita Intl Flyplass

  Sixt Bilutleie
  1373-7 Komaino
  286-0121 Narita

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Tokyo Shinjuku Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  1-25-1 Nishi-Shinjuku
  163-0690 Tokyo

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Tokyo Yaesu Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  2-1 Yaesu, Chuo-ku
  104-0028 Tokyo

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Det er ingen problem å leie bil i Tokyo

Ved å klikke på lenkene ovenfor, vil du se mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Tokyo og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Navigasjonssystem er alltid inkludert i totalprisen siden vi vet at kartlesing kan være en plage. Ubegrenset kjørelengde kommer også med på kjøpet siden Tokyo helt sikkert vil gi deg mersmak. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Dersom minstemann også er med, kan du bestille barnesete, slik at alle får sitte komfortabelt i bilen.

Nyt storbylivet med leiebil i Tokyo

Siden det er så mye å se, kan man fort få det luksusproblemet at man ikke vet hva som skal besøkes først. En kjøretur til Odaiba anbefales på det sterkeste, med sin særegne arkitektur og kjøpesentre du kan utforske. I Shiodome finner du strøkne skyskrapere og den nydelige Hamarikyu-parken. Tokyo har over dobbelt så mange Michelin-stjerner som Paris, så det er ikke vanskelig å nyte god mat her. I skyskraperdistriktet Shinjuku finnes det et gratis utkikkspunkt fra bygningen med tvillingtårnene. Er du her under kirsebærsesongen, anbefaler vi at du tar turen til parkene Ueno og Shinjuku Gyoen for å se de vakre trærne. Alt lar seg gjøre med Sixt bilutleie i Tokyo.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service