Bilutleie
Kansai internasjonal Flyplass
Kollaps
Japan // Osaka // Kansai internasjonal Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Kansai internasjonale flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho
  549-0011 Sennan JP +81-724568780
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: KIX
Åpningstider
Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 20:00
 
 

Kansai internasjonale flyplass (KIX) er i seg selv et turistmål grunnet sin arkitektur og spesielle beliggenhet. Derfor er du sikret en oppsiktsvekkende start på oppholdet ditt i Japan. Sixt bilutleie på Kansai internasjonale flyplass er også lufthavnen som betjener Osaka, Japans nest største metropolområde. Her finner du kategoriene kompaktbiler for alenereisende eller par, brukervennlige familiebiler, minibusser med mange seter, stilig SUV-er, eller premiumbiler av spesielt høy standard. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens den spesifikke bilmodellen er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ren plankekjøring å leie bil på Kansai internasjonale flyplass

Kansai internasjonale flyplass er en av verdens mest bemerkelsesverdige lufthavner, der den ligger i sin helhet på en menneskeskapt øy. Den mottar årlig rundt 30 millioner passasjerer, og terminalbygget er et av verdens lengste på 1,7 kilometer. Kansai internasjonale flyplass er svært oversiktlig, så du finner fort skranken til Sixt bilutleie. Navigasjonssystem er dessuten alltid inkludert, og er uunnværlig i dette storbyområdet med rundt 20 millioner innbyggere. Det er fortsatt rundt 3 mil til Osaka sentrum fra flyplassen, og derfor er eget kjøretøy helt klart det raskeste alternativet. Vi tilbyr alltid kostnadsfri ombooking eller kansellering av ordren, og du kan lett ordne med tilleggstjenester som barnesete til minsten.

Se det beste av Osaka med leiebil fra Kansai internasjonale flyplass

Akkurat som i Tokyo er Osaka et spektakulært syn om kveldene, med neonlys og fargesprakende reklameskilt langs gatene. Rett vest for Osaka ligger millionbyen Kobe, og herfra kan du kjøre over den enorme broen Akashi-Kaikyo som tar deg til øya Awaji. En kjøretur til den ærverdige byen Kyoto mot nordøst er også å anbefale. Denne byen har tidligere vært Japans hovedstad og er full av gamle templer. Det kryr av attraksjoner i denne delen av Japan som du best opplever med en leiebil fra Kansai internasjonale flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 20:00

Kontakt

Sixtstasjon Kansai internasjonal Flyplass KIX 1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho 549-0011 Sennan 34.433438, 135.245431 +81-724568780

Sixtstasjon Kansai internasjonal Flyplass KIX

1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho
549-0011 Sennan
 
Telefon +81-724568780

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service