Bilutleie
Naha
Kollaps
Japan // Naha
Endre personlige detaljer

Leiebil Naha: Sixt Bilutleie online

Dette øyriket som tilhører Japan regnes som et tropisk paradis. Siden Sixt alltid er din lokale leiebilforhandler, har vi stasjoner både i byen og på Naha flyplass (OKA) - og dermed er vi alltid på pletten for deg. For barnefamilier finnes sedaner og stasjonsvogner som er enkle å komme seg rundt med, og kompaktbiler passer bra dersom budsjettet er litt stramt. Minibusser finnes også i vårt utvalg av kjøretøy, samt firehjulstrekkere som sparker godt ifra. Når du har en leiebil i Naha by, ligger hele denne store øya fri til din disposisjon, og du bestemmer selv reiseskjemaet. Bilutleie er den enkleste veien til full frihet.

 
 • Okinawa Naha Flyplass

  Sixt Bilutleie
  1-1174 Toyosaki
  901-0225 Tomigusuku

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Okinawa Naha Miebashi Station

  Sixt Bilutleie
  2-17-10 Makishi
  900-0013 Naha

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

 • Okinawa Naha Chatan Fisharena

  Sixt Bilutleie
  40-2 Mihama, Chatan-cho
  904-0115 Naha

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Det er praktisk og enkelt å leie bil i Naha

Ved å klikke på lenkene ovenfor, vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Naha og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får heldigvis air condition installert uansett hvilken kategori du velger. Dermed trenger du ikke sitte lenge i en glovarm bil etter en lang dag på stranden i Naha. Flere ekstragoder som tredjepartsforsikring og skadeforsikring er forhåndsbetalt siden vi setter sikkerhet i høysetet. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Se Japans tropeparadis i sin helhet med leiebil i Naha

Sixt bilutleie i Naha sørger for at du selv bestemmer hvor turen skal gå på Okinawa. Kanskje du vil vekk fra byen og reise nordover på øya hvor naturopplevelsene står i kø? Kommer du deg til Uruma, kan du kjøre over den lange broen til andre øyer som Ikei og Hamahiga. Det enorme akvariet i Naha er en super familieattraksjon, og det er selvfølgelig mange strender du lett kan komme til med bilen din. Japan har et av verdens fremste kjøkken, og det får du mange smakebiter av på alle spisestedene. Sixt bilutleie i Naha bør være førstevalget din for personlig transport.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service