Bilutleie
Genova
Kollaps
Italia // Genova
Endre personlige detaljer

Leiebil Genova: Sixt Bilutleie online

Havnebyen Genova, med sine vel 700.000 innbyggere, er hovedstaden i den nord-italienske regionen Liguria. De mer populære fiskerlandsbyene rundt Cinque Terre tiltrekker seg flere turister, og derfor har du mulighet til å se denne vakre byen uten å oppleve folketrengsel rundt de mest kjente attraksjonene. Med leiebil i Genova er du kun en kort tur unna den italienske rivieraen og et besøk til den berømte kystperlen Portofino er vel verdt den cirka timelange kjøreturen. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg topp moderne kjøretøy i kategoriene sedan og stasjonsvogn, samt kompakte økonomibiler til konkurransedyktige priser. Opplev Italias nordvestkyst fullt ut med Sixt bilutleie.

 
 • Genoa Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Sala Arrivi
  16154 Genova

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Genoa Brignole Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Piazza Giuseppe Verdi 2
  16121 Genova

  Ma. - Fr.09:00 - 13:00
  Lø.09:00 - 12:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Genova?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon på Genova flyplass (GOA) og ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Bli kjent med så mye av den italienske kyststrekningen som du vil med fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller. Air condition og tredjepartsforsikring følger også alltid med, og på våre nettsider kan du velge flere nyttige tilleggsgoder som for eksempel GPS og ekstra fører. Innlevering av din leiebil kan skje til alle døgnets tider. Med bilutleie i Genova får du alltid en leiebil i din ønskede bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Genova

Genova har et av Europas største historiske sentre, og når du har kjørt de cirka 8 kilometerne fra flyplassen, vil du oppleve å befinne deg midt i Genovas storhetstid, da den var Middelhavets viktigste havn. Også i dag er byen landets viktigste havn og Italias sjette største by. I bykjernen finner du en rekke museer hvor du får innblikk i byens historie, samt et arkeologisk og et naturhistorisk museum, bare for å nevne noen. Genova har også landets største akvarium, der du lett kan tilbringe en hel dag, særlig hvis du reiser med barn. De mange vakre torgene i byen er omringet av interessante butikker. Gjør din reise praktisk og behagelig med Sixt bilutleie i Genova.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service