Bilutleie
Firenze
Kollaps
Italia // Firenze
Endre personlige detaljer

Leiebil Firenze: Sixt Bilutleie online

Sixt tilbyr bilutleie i Firenze for alle formål, enten du er på ferie med familien i Italia eller forretningsreisende som ønsker leiebil med egen sjåfør. Ekstra oppgraderinger er tilgjengelig på de fleste kjøretøy fra Sixt bilutleie, som for eksempel GPS og barneseter. Vi har et stort utvalg leiebiler, fra sportsbiler og biler med stor motorkraft til økonomiske familiebiler og varebiler for praktisk fremkommelighet. Alle våre leiebiler skiftes ut hver sjette måned, er fullforsikret og har fri kjørelengde.

 
 • Firenze Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Firenze Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Bilutleie i Firenze

Ved å holde musepekeren over bildene på nettsiden til Sixt får du mer informasjon om leiebil i Firenze. Du kan bestille ønsket bilmodell og -klasse over Internett eller ved et av våre utleiekontorer på stedet, for eksempel på Peretola, den internasjonale flyplassen (FLR) i Firenze. Ved å sjekke om din ønskede bilmodell og ekstratjenester er tilgjengelige på valgt sted, kan du forhåndsbestille og betale online før avreise. Dermed sparer du tid og får en god leiebilpris.

Opplev Firenze

Provinsen Firenze ligger i et av de mest populære reisemålene i Italia, nemlig regionen Toscana, og mange leier hus for en periode i dette området. Med en leiebil fra Firenze kan du oppdage denne vakre italienske byen og regionen i eget tempo, med god mat og vin, kunst, kultur, naturopplevelser og arkitektur. I byen Firenze kan du se dennes store stolthet - Il Duomo - katedralen ved navn Santa Maria del Fiore, som er på fjerdeplass i verden når det gjelder størrelse. Ta også turen innom Santa Croce-kirken og Santa Maria Novella, som begge rommer flere severdige kunstverk. Michelangelo har satt sitt preg på flere av kirkene og statuene i byen som den fem meter høye Davidstatuen. Ett av byens mange museer er verdt å besøke. Med en leiebil fra Firenze kan du enkelt ta deg frem i byen og regionen. Bruk gjerne litt tid på å oppdage Firenzes vakre natur, og kombiner med et besøk på en vingård der du kan oppleve vinsmaking, historiefortelling og italiensk kultur.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service