Bilutleie
Bologna
Kollaps
Italia // Bologna
Endre personlige detaljer

Leiebil Bologna: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Bologna tilbyr leiebil med fullforsikring og fri kjørelengde, og utvalget vårt av kjøretøy byttes ut med nye modeller hver sjette måned for å holde en jevn høy standard. Trenger du en presentabel bil for å vise fram byen på en profesjonell måte, er det mulig å leie luksusbiler med ekstra finesser - og det er også mulig å leie egen sjåfør. Er du på ferie, kan du for eksempel få en økonomisk stasjonsvogn med ekstra barneseter, og skal du bruke bilen i arbeidsoppdrag, tilbyr vi lastebiler og varebiler med god kjørekomfort og kapasitet.

 
 • Bologna Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Bologna Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Piazza delle Medaglie d'Oro 4
  40121 Bologna

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Bologna Borgo Panigale

  Sixt Bilutleie
  Viale Alcide de Gasperi 40/A
  40132 Bologna

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Bologna

Hold musepekeren over bildene for mer informasjon om Sixt bilutleie i Bologna. Våre leiebiltjenester kan med fordel bestilles på nett før avreise, og med forhåndsbestilling og betaling via vår nettbaserte bestillingsfunksjon sparer du tid og penger på leiebilen i Bologna. Denne kan for eksempel hentes ved vårt kontor ved sentralbanestasjonen, Stazione Centrale, eller ved ankomst på Guglielmo Marconi Airport (BLQ). På Internett kan du også sjekke tilgjengeligheten på det valgte utleiekontoret, og velge ønsket bilmodell og -klasse samt eventuelle oppgraderinger og tilleggsfunksjoner.

Opplev Bologna

Bologna er et knutepunkt for Nord-Italias tog- og veinett, og med en leiebil i Bologna fra Sixt er det enkelt å ta turen sørover til Firenze eller nordover til Venezia. For å få med deg alt som Bologna og omegn har å by på, er det smart å leie bil og ha friheten til å velge blant severdigheter og attraksjoner, shopping, naturopplevelser, restauranter, vingårder og italiensk kultur. Bologna er en utpreget universitetsby, og rommer Europas eldste eksisterende universitetet, og i tillegg har Bologna mye historisk kultur å by på, og torget Piazza Maggiore er et selvsagt utgangspunkt for å se flotte tårn, spir, palasser og middelalderkirker. Basilica di San Domenico er dekorert av Michelangelo, og er vel verdt et besøk. Reiser du med barn bør du leie bil og kjøre den cirka åtte mil lange turen østover til fornøyelsesparken Mirabilandia nær Ravenna, der nervepirrende berg- og dalbaner for de tøffeste og et eget strandområde for de minste holder hele familien i aktivitet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service