Bilutleie
Bergamo
Kollaps
Italia // Bergamo
Endre personlige detaljer

Leiebil Bergamo: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Bergamo gjør det enkelt å oppleve Bergamo-provinsen og Nord-Italia. Enten du bor i området og trenger en varebil eller lastebil til transport, er forretningsreisende som ønsker en oppgradert modell med mange finesser, eller du er på ferie med familien og trenger god bagasjeplass, vil du finne en egnet leiebil i Bergamo. Vårt utvalg av kjøretøy holder høy standard, og med full forsikring og fri kjørelengde får du en trygg og god kjøreopplevelse på de italienske veiene.

 
 • Bergamo Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Orio al Serio Airport
  24050 Bergamo

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebil i Bergamo

Sixt bilutleie i Bergamo tilbyr leiebiltjenester med muligheter for oppgraderinger, og du kan bestille våre tjenester på Internett eller ved ankomst på Bergamo flyplass, Orio al Serio. Trenger du GPS, barneseter eller andre ekstra finesser, kan dette bestilles på vårt kontor på den valgte destinasjonen, eller online før avreise. Ved å reservere leiebilen på forhånd og betale via vår bestillingsfunksjon på nettet, sparer du tid og får en god pris. Hold musepekeren over bildene for mer informasjon om leiebil fra Sixt i Bergamo.

Opplev Bergamo

Bergamo er en liten by som ligger nordvest for Milano, og byen er delt i gamlebyen (Citta Alta) og nybyen (Citta Bassa). Det er tydelig at byen er inspirert av Venezia, og det finnes en rekke severdigheter som bør og må oppleves inne i selve byen, blant annet det storslagne interiøret i Basilica Santa Maria Maggiore, Monasteri di Sant'Agostino e Fara, fortet La Rocca, og museet der, Museo Storico. Du bør ta en tur med taubanen, som tar deg fra nybyen til gamlebyen og videre til Bergamos høyeste punkt, Castello San Vigilio. Det finnes en mengde kafeer, pizzeriaer og restauranter å velge mellom, der pizza og italiensk iskrem gjør menyen velegnet for barn. Med Bergamo som utgangspunkt har du også en rekke muligheter til flotte dagsturer i regionen, og med en leiebil i Bergamo kan du enkelt og komfortabelt nyte det vakre landskapet mens du opplever Nord-Italia i eget tempo. Ta gjerne turen til Gardasjøen, noen mil mot øst, og opplev Verona på veien.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service