Bilutleie
Versailles
Kollaps
Frankrike // Versailles
Endre personlige detaljer

Leiebil i Versailles: Sixt Bilutleie Online

Med Sixt bilutleie i Versailles kan du kjøre fritt etter eget ønske i hele denne flotte forstaden til Paris og Île-de-France-regionen i det nordlige Frankrike. For å gi deg den aller beste kvaliteten når du leier et kjøretøy hos oss, har vi et utvalg av bilmodeller fra verdensledende produsenter med mange teknologiske fordeler. Vi er lett tilgjengelige på vår bystasjon i hjertet av Versailles og har en rekke bilkategorier du kan velge mellom, for eksempel stasjonsvogner for inntil 5 personer, sportsbiler, firehjulstrekkere og vare- eller lastebiler. Dermed har du både som tilreisende og fastboende mange mulige alternativer når du trenger leiebil i Versailles. Vi inkluderer alltid tredjepartforsikring med alle våre bilmodeller.

 
 • Versailles

  Sixt Bilutleie
  22 Rue des Chantiers
  78000 Versailles

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Fleksible leieavtaler som kan tilpasses dine behov

Sixt er opptatt av at du skal få full fleksibilitet når du leier bil hos oss, og våre leiebiler i Versailles kan tilpasses dine behov optimalt. I tillegg til våre inkluderte tjenester kan du oppgradere ditt personlige kjøretøy med ekstragoder som GPS, veihjelp underveis eller barneseter for ekstra trygghet for de minste. I et storbyområde som Versailles og Paris kan det også være smart å ha best mulig forsikringsdekning, og derfor er ekstra ansvarsforsikring et av tilbudene våre. Vi garanterer alltid at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Full reisefrihet mellom Versailles og Paris

Sixt bilutleie i Versailles gjør at du står fritt til å kjøre mellom Versailles og Paris eller til å oppleve så mye som mulig av Yvelines og Île-de-France. Et av forstadens aller mest kjente reisemål er selvfølgelig Frankrikes stolthet Château de Versailles, det overdådige slottet som ble bygget av solkongen Ludvig XIVs og som i dag er på UNESCOs verdensarvliste. Dronningens landsby — på fransk Hameau de la Reine — er like i nærheten og fortjener en visitt. Et annet mektig skue er Saint-Louis-katedralen, også kjent som Versailles-katedralen. Alt dette kan oppleves med leiebil i Versailles.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service