Bilutleie
Vélizy-Villacoublay
Kollaps
Frankrike // Vélizy-Villacoublay
Endre personlige detaljer

Leiebil Vélizy-Villacoublay: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie I Vélizy-Villacoublay sørger for at du får sett så mye som mulig av dette innholdsrike området i Frankrike. Stasjonen vår ligger i et vakkert nabolag like utenfor Paris, og våre medarbeidere gjør alltid sitt beste for at du blir fornøyd med leiebilen i Vélizy-Villacoublay. Siden vi oppdaterer bilflåten vår med jevne mellomrom, har kjøretøyene våre alltid det nyeste innen moderne teknologi. Velg mellom kompaktbiler, stasjonsvogner, sportsbiler og firehjulstrekkere, slik at du kan se Paris og omegn i herlig komfort og stil.

 
 • Paris Velizy/BMW

  Sixt Bilutleie
  39 Avenue Louis Breguet
  78140 Vélizy Villacoublay

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Skaff deg en oppgradert leiebil i Vélizy-Villacoublay

Sixt bilutleie i Vélizy-Villacoublay gjør det enklere for deg å oppgradere leiebilen din, slik at den passer til akkurat deg og dine behov. Når du klikker på lenken over, får du mer informasjon om hvilke tilleggstjenester du kan velge med en leiebil i Vélizy-Villacoublay. Hvis dette er den første gangen du besøker området, kan det være lurt å inkludere GPS, slik at du kommer deg dit du skal i dette svært trafikkerte området. Tredjepartsforsikring er alltid inkludert i leieprisen, og hvis du ønsker ekstra ulykkes- og tyveriforsikring, ordner vi selvfølgelig også det. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ikoniske attraksjoner med leiebil i Vélizy-Villacoublay

Opplev mer av den rolige og familievennlige byen Vélizy-Villacoublay, som ligger like utenfor Paris. Her finner du både restauranter og shopping, og det imponerende slottet i Versailles ligger heller ikke langt unna. Vélizy-Villacoublay er et vakkert område som ligger perfekt til for å utforske alle attraksjonene i Paris. Benytt anledningen til å besøke Louvre-museet og den ikoniske glasspyramiden. Eller hva med en tur til det kjente landemerket Eiffeltårnet? Du må også få med deg Triumfbuen, hvor du faktisk kan gå opp til toppen for en fantastisk utsikt over hele Paris! Sixt bilutleie i Vélizy-Villavoublay står alltid klar til å hjelpe deg med å oppleve det beste Frankrike har å by på!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service