Bilutleie
Uzein
Kollaps
Frankrike // Uzein
Endre personlige detaljer

Leiebil Uzein: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Uzein i Frankrike! Du finner stasjonen vår i ankomsthallen på flyplassen i Pau (PUF), hvor du både kan hente og levere leiebilen din. Flyplassen ligger en kort kjøretur unna Uzein, noe som betyr at du kan begynne utforskingen av denne flotte byen umiddelbart. Sixt bilutleie i Uzein tilbyr kjøretøy i flere ulike kategorier, deriblant prisgunstige kompaktbiler og romslige stasjonsvogner. Du kan også velge en robust SUV-modell med firehjulstrekk hvis du planlegger å utforske Pyreneene, fjellkjeden som ligger like ved, og som danner en naturlig grense mellom Frankrike og Spania.

 
 • Pau-Pyrenees Aeroport
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  Ma. - Fr.08:00 - 22:30
  Lø.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  Sø.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Pau-Pyrenees Aeroport

  Sixt Bilutleie
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  Ma. - Fr.08:00 - 22:30
  Lø.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  Sø.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Tilleggstjenester med Sixt leiebil I Uzein

Når du har hentet leiebilen din i Uzein, er det bare å sette i gang med å utforske denne vakre regionen i Frankrike. Sixt bilutleie i Uzein tilbyr flere tilleggstjenester som gjør reisen din enda mer komfortabel, hvor du blant annet kan velge navigasjonssystem, barneseter og ekstra sjåfør som ekstrautstyr. Tilpass leiebilen din slik at den passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Når du leier bil hos Sixt, får du også gratis kansellering og ombooking inkludert i leieprisen, noe som kommer godt med om reiseplanene dine endrer seg. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men vi garanterer at du får en leiebil i Uzein i den bilkategorien du ønsker.

Opplev Uzein og omegn med Sixt bilutleie

Uzein ligger perfekt plassert mellom havet og fjellene, og med egen leiebil får du mest mulig ut av oppholdet i dette vakre området i Frankrike. Kjør gjerne til Pau, som ligger like i nærheten, og som gir deg en spektakulær utsikt over Boulevard des Pyrenees. Besøk også de vakre slottene, hagene og historiske severdighetene som finnes i dette området. Du kan også kjøre ned til Atlanterhavskysten eller opp i fjellene. Eller hva med et besøk til de vakre byene Tarbes og Lourdes, som heller ikke ligger langt fra Uzein?

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service