Bilutleie
Saint Tropez
Kollaps
Frankrike // Saint Tropez
Endre personlige detaljer

Leiebil i Saint Tropez: Sixt Bilutleie Online

For mange er Saint-Tropez den optimale destinasjonen i Frankrike, og reisen blir lett enda bedre når du disponerer egen leiebil i Saint-Tropez. Her kan du kjøre hele den franske rivieraen på langs med et kjøretøy fra vårt store utvalg av høykvalitative bilmodeller. Du finner Sixt bilutleie i Saint-Tropez ved flere sentrale lokasjoner i og rund i Saint-Tropez, blant annet på Saint-Tropez lufthavn. Her tilbyr vi bilkategoriene stasjonsvogn, sportsbiler og cabriolet samt firehjulstrekkere, alt etter hvilke behov du har når det gjelder reiseformål og komfort. Med i leieprisene våre får du både tredjepartforsikring og air condition for å gjøre rundreisen trygg og behagelig for deg.

 
 • Saint Tropez Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport La Mole
  83310 La Mole

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Saint Tropez

  Sixt Bilutleie
  Rue du 11 Novembre 1918-Bat A
  83990 St. Tropez

  Ma. - Lø.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Oppgraderinger for maksimal komfort

Med Sixt kan du få en leiebil i Saint-Tropez som tilfredsstiller akkurat de ønskene du har. I tillegg til inkluderte goder har vi også ekstratjenester tilgjengelige på våre filialer. Disse kan bestilles for å tilpasse kjøretøyet optimalt for deg og dine medreisende. Barneseter, GPS eller ekstra beskyttende ansvarsforsikringer kan legges til, og alt kan enkelt forhåndsbestilles på våre nettsider eller over telefon. Vi garanterer at du får en leiebil i Saint-Tropez i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev det beste av rivieraen med leiebil i Saint-Tropez

Saint-Tropez er destinasjonen i Frankrike for deg som vil oppleve rikmannsliv, luksus og herlig strandliv og høy motefaktor. Men samtidig har byen og kyststrekningen Côte d%u2019Azur mye mer å by på, og med leiebil i Saint-Tropez har du mulighet til å kjøre rivieraen på langs og oppleve regionens kulturelle og severdige attraksjoner. Utenom turistsesongen er Saint-Tropez en rolig liten fiskerlandsby med god atmosfære, og festningen like utenfor byen er et flott utsiktspunkt som også har museum. Få fullt utbytte av kjøretøyet ditt fra Sixt bilutleie i Saint-Tropez ved å besøke de større byene Cannes, Monaco, Grasse og Marseille i ditt eget tempo.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service