Bilutleie
Saint-Raphaël
Kollaps
Frankrike // Saint-Raphaël
Endre personlige detaljer

Leiebil i Saint-Raphaël: Sixt Bilutleie Online

Med leiebil i Saint-Raphaël har du full fleksibilitet til å oppleve hele den franske rivieraen og vel så det. Enten du reiser til Côte d'Azur i jobbsammenheng, på ferie med familien eller kjæresten eller er fastboende, vil Sixt bilutleie i Saint-Raphaël ha et kjøretøy som gjør det enklere å oppleve Frankrikes drømmedestinasjon. Med inkluderte goder som tredjepartforsikring og topp moderne kjøretøy med installert air condition har du allerede i grunnpakken en leiebilavtale som dekker de fleste behov. Du finner blant annet en av våre filialer i Saint-Raphaël på Saint-Raphaël togstasjon sentralt i byen, og reisen fra Nice Côte d'Azur lufthavn bringer deg enkelt hit. Her har vi både stasjonsvogner, sportsbiler og 4x4 som egner seg til både kjernefamilien, par og mindre grupper.

 
 • Saint-Raphael Togstasjon
  Rue Waldeck-Rousseau
  83700 Saint-Raphaël

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Sø.12:00 - 16:00
  Helligdag12:00 - 16:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Saint-Raphael Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Rue Waldeck-Rousseau
  83700 Saint-Raphaël

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Sø.12:00 - 16:00
  Helligdag12:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Tilpass kjøretøyet til dine behov

Sixt kan skilte med leiebiler i Saint-Raphaël som byttes ut hvert halvår, og derfor har vi særdeles gode kvalitetsbiler i vår bilpark. Men noen ganger trengs litt ekstra utstyr for å gjøre bilturen optimal, og da kan du få både barneseter og GPS i kjøretøyet om du ønsker det. Har du det travelt på innleveringsdagen, kan du også avtale å levere bilen utenom åpningstid mot en mindre kostnad. Vi garanterer også at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev rivieraen med leiebil i Saint-Raphaël

Saint-Raphaël er mer enn bare herlige strender og luksusliv, selv om dette selvsagt er en attraktiv del av denne sørfranske destinasjonen. Byen byr også på historiske, kulturelle, arkitektoniske og kulinariske smaksopplevelser. Besøk det arkeologiske museet og få et innblikk i forhistorisk tid, eller reis til det velkjente domkirkekvartalet for å se en av Frankrikes eldste kirkekonstruksjoner. Besøk også gamlebyen Quartier du Village for å kjøpe friske grønnsaker på markedet eller for å delta i vannsportaktiviteter eller dykking. Eller ta deg en kjøretur til nærliggende St. Tropez eller filmbyen Cannes. Med Sixt bilutleie i Saint-Raphaël blir alt dette mulig.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service