Bilutleie
Saint Ouen
Kollaps
Frankrike // Saint Ouen
Endre personlige detaljer

Leiebil Saint-Ouen: Sixt Bilutleie online

Med egen leiebil i Saint-Ouen kommer du deg raskt og enkelt rundt i byen. Hos Sixt bilutleie i Saint-Ouen har vi et stort utvalg av kjøretøy. Bilflåten oppdateres også jevnlig for å sikre høy komfort og moderne teknologi. Stasjonen vår ligger sentralt plassert i det nordlige distriktet, omtrent 6 km fra byens sentrum. Den ligger ikke langt fra Boulevard Peripherique, som gir deg rask tilgang til alle de sentrale områdene i Paris. Hos Sixt kan du velge blant utallige prisgunstige kompaktbiler, stasjonsvogner og SUV-modeller. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

 
 • Paris Saint Ouen/Saint Denis
  126, Rue du Landy
  93400 Saint Ouen

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30
   15:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Paris Saint Ouen/Saint Denis

  Sixt Bilutleie
  126, Rue du Landy
  93400 Saint Ouen

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30
   15:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Opplev Frankrike med oppgradert leiebil fra Sixt

Ved å klikke på lenken over, kan du finne mer informasjon om hvilke ekstratjenester som tilbys ved Sixt bilutleie i Saint-Ouen. Legg inn bestillingen din på nett, og oppgrader gjerne med tilleggstjenester, som for eksempel GPS for å gjøre det enklere å navigere rundt i byen. Tredjepartsforsikring er alltid inkludert når du velger å leie bil i Saint-Quen hos Sixt. Hvis du ønsker å legge til ekstra forsikringer, kan du inkludere dette i bestillingen. Har du med små barn, kan du også bestille barneseter og sitteputer, slik at barna sitter trygt og komfortabelt i bilen.

Oppdag mer med leiebil i Saint-Ouen

Med din egen Sixt leiebil i Saint-Ouen har du et supert utgangspunkt for å utforske Paris og omegn i ditt eget tempo og med full komfort. Byen har mye å by på. Besøk for eksempel det populære loppemarkedet i Saint-Quen, som anses for å være et av de beste i hele Europa. Basilikaen i St. Denis, med sin unike, gotiske arkitektur, er også noe du bør få med deg. Med leiebilen tar du deg også enkelt inn til Paris sentrum, hvor du kan nyte flotte attraksjoner som Eiffeltårnet, Triumfbuen og Louvre-museet. Sixt bilutleie i Saint-Ouen sørger for at du kommer deg dit du vil når der er i Frankrike!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service