Bilutleie
Saint-Louis
Kollaps
Frankrike // Saint-Louis
Endre personlige detaljer

Leiebil Saint-Louis: Sixt Bilutleie online

Saint-Louis ligger i Alsace i Frankrike, like ved den tyske og sveitsiske grensen. Med egen leiebil i Saint-Louis kan du besøke alle disse landene på én og samme reise. Sixt bilutleie i Saint-Louis ligger i ankomsthallen på Mulhouse flyplass Bale (BSL), og herfra tar det bare noen få minutter å kjøre inn til Saint-Louis. Vi har flere kategorier med kjøretøy som tilfredsstiller ethvert transportbehov, uansett om du ønsker en kompaktbil, SUV eller stasjonsvogn. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

 
 • Mulhouse Bale Flyplass
  Aeroport de Bale-Mulhouse
  68300 Saint-Louis

  Ma. - Fr.08:00 - 23:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Mulhouse Bale Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroport de Bale-Mulhouse
  68300 Saint-Louis

  Ma. - Fr.08:00 - 23:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Oppgrader leiebilen din i Saint-Louis

Når du har valgt en leiebil i Saint-Louis, kan du tilpasse kjøretøyet ut ifra eget behov og egen smak. Klikk på lenken over for en full oversikt over ekstratjenestene som tilbys ved Sixt bilutleie i Saint-Louis. Her kan du hake av for både barnesete, ekstra sjåfør og GPS for enklere navigasjon når du kjører rundt i det nordøstlige Frankrike. Sixt gir deg også gratis ombooking og kansellering av leiebilen hvis reiseplanene dine endrer seg. Hvis du vil få med deg så mye som mulig av både Tyskland, Sveits og Frankrike, kan det være en god idé å oppgradere til fri kjørelengde.

Opplev mer med Sixt bilutleie i Saint-Louis

Saint-Louis ligger bare noen få kilometer fra punktet hvor Frankrike, Tyskland og Sveits møtes, noe som gir deg mange spennende muligheter med en leiebil i Saint-Louis. Kjør til den lille byen Basel, som er et mekka for kunstelskere, for å besøke det berømte Tinguely-museet. Ta en båttur på Rhinen eller nyt de vakre omgivelsene i Alsace. Besøk også buebroen som krysser Rhinen, og som går mellom Frankrike og Tyskland - verdens lengste bro for fotgjengere og syklister. Med din egen leiebil i Saint-Louis får du mer ut av oppholdet i Frankrike!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service