Bilutleie
Rouen
Kollaps
Frankrike // Rouen
Endre personlige detaljer

Leiebil Rouen: Sixt Bilutleie online

Med en leiebil i Rouen har du store muligheter til å se hvilken rolle Frankrike spilte i middelalderen, siden denne byen var et viktig sentrum for økonomi og handel den gangen. Byen ligger vakkert til ved elven Seinen som også renner gjennom Paris, og her finnes mye flott og spennende arkitektur. Sixt lar deg bestille kategorier som økonomibiler til gunstige priser, familiebiler til dagligdags bruk, høykvalitative premiummodeller, 4x4 eller minibusser som gir plass til mange reisende. Vi har én av våre filialer plassert på Rouen togstasjon, siden vi er opptatt av å være lett tilgjengelige for kundene våre.

 
 • Rouen Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Place Bernard Tissot
  76000 Rouen

  Ma. - Fr.08:00 - 19:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Rouen Rive Gauche

  Sixt Bilutleie
  22 Avenue Jean Rondeaux
  76100 Rouen

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du ordner med leiebil i Rouen

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Rouen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir deg muligheten til både å kansellere og ombooke bestillingen dersom det skulle bli forandring i planene for turen til Frankrike, og alle modellene våre kommer med flere avgifter inkludert i prisen. Tredjepartforsikring er også alltid med på kjøpet, og tilleggstjenester som automatgir og GPS er alltid tilgjengelig for små ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Rouen

Det bor over en halv million innbyggere i Rouen, og dermed er byen full av liv og muligheter for opplevelser. Du vil få enda større muligheter med et eget kjøretøy til disposisjon, og for eksempel det maritime museet er en godbit for deg som liker historie. Rouen katedral er et imponerende byggverk med lange, spisse spir som strekker seg opp mot himmelen, og langs elvebredden er det mange fine parker og naturområder du kan besøke. Byen ligger nær Normandie som er kjent for sitt vakre landskap, så du bør absolutt benytte deg av et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Rouen?

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service