Bilutleie
Poitiers
Kollaps
Frankrike // Poitiers
Endre personlige detaljer

Leiebil i Poitiers: Sixt Bilutleie Online

Du kan legge opp reisen helt etter din egen timeplan når du leier bil i Poitiers fra Sixt. Våre bilmodeller er tilpasset alle slags reiseformål her på denne sentrale destinasjonen i Vest-Frankrike. Velg blant vårt utvalg av biler innen kategoriene stasjonsvogn eller 4x4, så vil du få et kjøretøy som passer dine behov. Du finner oss med flere sentrale knutepunkt, som Poitiers-Biard flyplass og Poitiers togstasjon, hvor vi også kan hjelpe deg å skreddersy bilen helt etter dine behov. Vi inkluderer for eksempel tredjepartforsikring og air condition for å gi deg en trygg og komfortabel reise med egen leiebil.

 
 • Poitiers-Biard Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Rue du Sous-Lieutenant Collard
  86580 Poitiers-Biard

  Ma. - Fr.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Poitiers Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  97 Boulevard du Grand Cerf
  86000 Poitiers

  Ma. - Lø.08:00 - 12:30
   14:00 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Kjør trygt og komfortabelt med leiebil i Poitiers fra Sixt

Sixt bilutleie i Poitiers har mange ulike standardpakker du kan velge mellom når du leier bil hos oss. Våre leiebiler i Poitiers kan også oppgraderes med både GPS og barneseter for mindre ekstrabeløp. Du kan be om utvidet ansvarsforsikring hvis det er første gang du kjører langs de franske veiene, eller reserver veihjelp for trygghet dersom noe uforutsett skulle skje. Vi sørger alltid for at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

På arkitektonisk oppdagelsesreise i Poitiers

Poitiers er en flott by i departementet Vienne i regionen Nouvelle-Aquitaine som både har universitet og høyskoler og en rekke flotte arkitektoniske perler. Poitiers katedral er et flott skue, og det samme gjelder Notre-Dame-la-Grande som har en utrolig utsmykning. Du finner også flere kirker og basilikaer som stammer fra 1000- og 1100-tallet, og den gamle bydelen har fortsatt rester fra den gamle middelalderbymuren som omga byen. Med egen leiebil fra Poitiers har du også muligheten til å kjøre videre i flere retninger. Besøk for eksempel byen Tours mot nord, Limoges mot sørøst eller La Rochelle ute ved kysten av Frankrike mot sørvest. Sixt bilutleie i Poitiers kan gjerne også hjelpe deg med flere reisetips om du ønsker det!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service