Bilutleie
Pau
Kollaps
Frankrike // Pau
Endre personlige detaljer

Leiebil i Pau: Sixt Bilutleie Online

Det er mye du kan gjøre og oppleve når du disponerer leiebil i Pau fra Sixt. Siden vi er opptatte av at du skal få fullt utbytte av leiebilavtalen, har vi et utvalg kjøretøy som passer mange slags kjøremønstre og transportbehov. Du finner oss strategisk plassert på Pau-Pyrénées lufthavn, godt skiltet med vår oransje logo. Vi har kjøretøy som stasjonsvogner og mindre sedaner til by- eller landeveiskjøring, SUV for oppdagelsesturer i fjellene eller spreke sportsbiler for lengre veistrekninger her i det sørvestlige Frankrike. Vi inkluderer blant annet tredjepartforsikring og air condition, slik at du får en trygg og god kjøreopplevelse med Sixt bilutleie i Pau.

 
 • Pau-Pyrenees Aeroport
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  Ma. - Fr.08:00 - 22:30
  Lø.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  Sø.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Pau-Pyrenees Aeroport

  Sixt Bilutleie
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  Ma. - Fr.08:00 - 22:30
  Lø.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  Sø.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Skreddersy din egen leiebil i Pau

Noen ganger ønsker man et kjøretøy som har akkurat det man trenger, og vår bilpark er alltid oppdatert og oppgradert med det nyeste innen moderne teknologi og kjørekomfort. Likevel tilbyr vi gjerne ekstragoder som kan være ønskelige eller nødvendige, som barneseter eller GPS. Du kan også velge å be om veihjelp underveis, eller ekstra ansvarsforsikring hvis du er ny sjåfør i Frankrike. Eller hva med en skiboks eller takstativ for å få med deg alt skiutstyret og bagasjen? Vi kan også garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Skiferie eller byferie — Pau har det meste

Byen Pau ligger like ved foten av fjellkjeden Pyreneene, dette storslagne fjellmassivet som skiller Frankrike fra Spania. Når du lander på flyplassen i Pau, vil et eget kjøretøy gjøre reisen i området enda mer spennende. Book en firehjulstrekker og reis opp i Pyreneene for å stå på ski eller gå fotturer i spektakulære naturomgivelser. Eller hold deg nede i byen og benytt leiebilen i Pau til å undersøke både gamlebyen og omkringliggende steder her i Nouvelle-Aquitaine-regionen. Velkjente Lourdes ligger for eksempel bare en kort kjøretur unna når du disponerer bil fra Sixt bilutleie i Pau.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service