Bilutleie
Orly
Kollaps
Frankrike // Orly
Endre personlige detaljer

Leiebil i Orly: Sixt Bilutleie Online

Frankrikes flotteste by Paris og hele regionen Île-de-France er tilgjengelig for deg med et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Orly. Med ankomst Paris-Orly flyplass vil du snart være på vei til Paris når du har hentet leiebilen din hos oss. Her tilbyr vi et stort utvalg av oppgraderte kjøretøy med mange inkluderte tjenester, som forsikringer og air condition. Du kan velge mellom sportsbiler for en unik kjøreopplevelse, firehjulstrekkere for god fremkommelighet og stasjonsvogner og sedan med plass til inntil fem personer. Vi ønsker deg velkommen til å leie bil i Orly!

 
 • Paris Orly Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroport Orly-2
  94390 Orly

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Oppgraderinger og muligheter med leiebil i Orly

Selv om vi har inkludert mange tjenester i våre leiebilpakker, har du også mulighet til å oppgradere kjøretøyet med ekstratjenester, alt etter hva du trenger mens du befinner deg her i Orly like utenfor Paris. Vi anbefaler for eksempel GPS for enkel navigasjon og barneseter for de minste for sikkerhetens skyld. På Sixt sin stasjon for leiebil i Orly kan vi garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten. Ved ankomst kan du imidlertid velge bilmodell med vår nyttige app på smarttelefonen din!

Hele Paris og omegn innen rekkevidde med leiebil fra Sixt

Et besøk i Frankrike og Paris blir aldri kjedelig, og med leiebil fra Orly ligger denne spennende byen bare en 15 kilometers kjøretur unna flyplassen. Du kan besøke byen og regionen om og om igjen og likevel få nye og spennende opplevelser hver gang. Som forretningsreisende har du full reisefrihet frem til ditt hotell eller konferansesentrene i Orly og som feriereisende har du uendelig med attraksjoner og severdigheter å se frem til. Franske restauranter på øverste hylle, Triumfbuen og Eiffeltårnet, Louvre, Picassomuseet, Pompidusenteret, Orsay-museet, Disneyland eller shopping i en av verdens største motemetropoler — alt er mulig med et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Orly.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service