Bilutleie
Orleans
Kollaps
Frankrike // Orleans
Endre personlige detaljer

Leiebil i Orléans: Sixt Bilutleie Online

Våre leiebiler i Orléans gir deg full fleksibilitet her i hjertet av Frankrike. Du finner våre filialer på ulike sentrale knutepunkt i Orléans, blant annet på flere togstasjoner. Dermed er vi alltid i nærheten og kan hjelpe deg med ditt leiebilforhold hos Sixt bilutleie i Orléans. Vi har et stort utvalg av kjøretøy i kategoriene stasjonsvogn, 4x4 og sportsbil, og du kan reservere den kategorien du foretrekker for ditt transportbehov. Vi inkluderer alltid tredjepartforsikring samt air condition med de aller fleste modellene våre for å gi deg en trygg og behagelig kjøretur, både lokalt og i hele Centre-regionen.

 
 • Orleans Togstasjon SNCF

  Sixt Bilutleie
  Avenue de Paris
  45000 Orleans

  Ma. - Lø.08:00 - 18:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Orleans Fleury les Aubrais

  Sixt Bilutleie
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  Ma.07:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Våre leiebiltjenester i Orléans

Sixt er totalleverandør av leiebiltjenester, og derfor har vi både inkluderte tjenester og ekstragoder som kan bestilles ved behov. Du får blant annet gratis ombooking og kansellering hvis du betaler ved henting, og vi kan tilby ekstra ansvarsforsikring eller veihjelp underveis om du ønsker dette. Døgnåpen innlevering etter avtale er også mulig. Når du har bestemt deg for kategorien du ønsker, garanterer vi at du får en leiebil i Orléans i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Alle veier er åpne med Sixt fra Orléans

Med Sixt bilutleie i Orléans ligger hele det sentrale Frankrike åpent for deg i alle retninger, og langs elven Loire, som renner gjennom byen, kan du ta deg en tur med en av turistbåtene som trafikkerer elvestrekningen. Katedralen Sainte-Croix er et must når du befinner deg i byen, og du kan vandre gatelangs og se vakker arkitektur fra både eldre og nyere tid. Ta gjerne inn på det storslåtte hotellet Hotel Groslot, en herregård fra renessansetiden som gjør oppholdet svært spesielt. Benytt også leiebilen i Orléans til å kjøre over broen der elven deler byen i to.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service