Bilutleie
Nord
Kollaps
Frankrike // Nord
Endre personlige detaljer

Leiebil Nord: Sixt Bilutleie online

Nord er kanskje den mest innholdsrike landsdelen i Frankrike, med stor befolkningstetthet og interessante dialekter. Med personlig leiebil i Nord kan du dermed oppleve veldig mye på én dag. Lille er blant de største byene i Frankrike, og her kan du etter avtale levere tilbake kjøretøyet etter eget tidsskjema. I utvalget vårt velger du blant familiebiler til allmenn bruk, bensingjerrige kompaktbiler, minibusser for dere som er mange, 4x4-biler som sitter godt på veien og luksusmodeller som lar deg føle deg som kongen på veien. Spør gjerne Sixt sine lokalkjente ansatte om de beste stedene å besøke i Nord.

 
 • Lille Lesquin Flyplass
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  Ma. - Fr.07:30 - 22:30
  Lø.08:00 - 15:00
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Lille Lesquin Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  Ma. - Fr.07:30 - 22:30
  Lø.08:00 - 15:00
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Det er veldig enkelt å skaffe seg leiebil i Nord

Ved å klikke på lenken ovenfor, får du mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Nord og ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Det er naturligvis air condition installert uansett kategori, slik at du enkelt får et passende inneklima. Hvis du har appen vår, kan du få valgt modell ved utlevering, som for eksempel Mercedes Benz E-klasse eller SUV-en BMW X3. Sixt forsikrer alle kunder mot blant annet kollisjonsskader, slik at du ikke trenger å bekymre deg for dette. Det kan også være smart å oppgradere til GPS som tilleggstjeneste, slik at du slipper å lese kart.

Hva du kan få sett og gjort med leiebil i Nord

Sixt har naturlig nok plassert filialene i Lille, hvor det er mye å få med seg. Byen har en egen dyrehage, som vil bli en fulltreffer for familien på tur, og kulturminnet Citadelle de Lille er noe helt for seg selv. I Nord kan du også få høre det sjeldne språket fransk-flamsk, som snakkes av kun rundt 50 000 mennesker. Kommer du deg til nordkysten av Frankrike, finner du havnebyen Dunkerque med lange strender. Landskapet i Nord er dessuten veldig åpent og luftig. Sixt bilutleie i Nord er klar til tjeneste!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service