Bilutleie
Nimes
Kollaps
Frankrike // Nimes
Endre personlige detaljer

Leiebil i Nîmes: Sixt Bilutleie Online

Det er mange fordeler ved å ha en leiebil i Nîmes til fri disposisjon. Ettersom Nîmes fungerer som hovedstad i departementet Gard, er byen et viktig knutepunkt her i den sørlige Occitanie-regionen. Sixt tilbyr full fleksibilitet på reisen ved å ha et stort utvalg av leiebiler i Nîmes. Du finner oss ved flere sentrale lokasjoner i byen, blant annet på Nîmes-Garons flyplass hvor det vil være enkelt å finne et velegnet kjøretøy for dine reiseplaner. Velg mellom bilkategorier som stasjonsvogn, sportsbil eller SUV ut fra hva som passer best for din situasjon. Sixt bilutleie i Nîmes sørger for at du kommer deg raskt fra A til B her i det sørlige Frankrike.

 
 • NImes-Garons Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Nimes-Alès-Camargue-Cévennes
  30800 Saint Gilles

  Ma.13:00 - 14:00
  On.12:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Nimes Togstasjon SNCF

  Sixt Bilutleie
  Allée Boissy d'Anglas
  30900 Nimes

  Ma. - Lø.09:00 - 17:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Noe av det vi tilbyr i Nîmes

Når du leier bil i Nîmes fra Sixt, gir vi deg stor fleksibilitet i leiebilavtalen. Blant annet har vi 24 timers innleveringstjeneste etter avtale på stasjonene våre her. Vi sørger alltid for at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ønsker du flere goder på reisen, kan du be om ekstratjenester som GPS eller barneseter for å gjøre kjøreturen trygg og komfortabel for alle. Husk at det kan være lurt å sette deg inn i noen av trafikkreglene dersom det er første gang du kjører på egen hånd i Frankrike.

Mange muligheter med leiebil i Nîmes

Nîmes er en by som preges av både romersk historie og moderne arkitektur. Et kjent landemerke er amfiteateret som ofte brukes som tyrefekterarena, og du finner også flere kjente bygninger som er tegnet av vår tids arkitekter, for eksempel Norman Fosters' spennende kunstmuseum og mediateket ved navn Carré d'Art. Med leiebil i Nîmes kan du få med deg en rekke severdigheter i denne byen som er spekket av historie, samt shoppingmuligheter, nydelig fransk mat og kulturelle opplevelser. Sixt bilutleie i Nîmes gir deg også muligheten til lengre kjøreturer mot kysten eller innover i landet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service