Bilutleie
Neuilly Sur Seine
Kollaps
Frankrike // Neuilly Sur Seine
Endre personlige detaljer

Leiebil Neuilly Sur Seine: Sixt Bilutleie online

Med Sixt bilutleie i Neuilly-sur-Seine har du et perfekt utgangspunkt for å utforske elven Seinen, som renner bedagelig gjennom en av verdens vakreste byer. Vår stasjon ligger i den vestlige delen av Frankrikes hovedstad med enkel fremkommelighet til sentrum med kollektivtrafikk, så du vil snart kunne rulle hjulene på leiebilen din i gang. Kategoriene vi tilbyr her, er kompaktbiler, brukervennlige familiebiler, 4x4 med ekstra godt veigrep, heftige luksusmodeller eller minibusser dersom dere er mange som vil oppleve Neuilly-sur-Seine. Etter avtale tilbyr Sixt også muligheten til å levere bilen tilbake til det tidspunktet som måte passe deg.

 
 • Paris 16 Neuilly Porte Maillot
  28 avenue Charles de Gaulle
  92200 Neuilly Sur Seine

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Paris 16 Neuilly Porte Maillot

  Sixt Bilutleie
  28 avenue Charles de Gaulle
  92200 Neuilly Sur Seine

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du ordner med leiebil i Neuilly-sur-Seine

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Nancy og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi befinner oss rett ved hovedveien Avenue Charles de Gaulle som sørger for rask transport, og våre lokalkjente ansatte vil med glede dele reisetips med deg. Du får ekstragoder som lokasjonstillegg og tredjepartforsikring alltid inkludert, og det er lett å bestille tilleggstjenester som ekstra sjåførtillatelse eller GPS, som alltid kan være praktisk i en millionby. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Mye å oppleve med leiebil i Neuilly-sur-Seine

Her i Neuilly-sur-Seine kan du på noen få minutter komme deg til den enorme triumfbuen mot øst og skyskraperdistriktet La Defense mot vest. I La Defense finner du mye futuristisk arkitektur og store kjøpesentre, eller ta en tur mot sør og opplev den store og flotte parken Bois de Boulogne. Du vil også finne mange fine grøntområder dersom du starter kjøreturen Neuilly-sur-Seine og kjører langs elvebredden. Ved å leie bil i Neuilly-sur-Seine kan du enkelt oppleve det beste av hjertet av Frankrike.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service