Bilutleie i Nanterre

 

Mest populære i Nanterre

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Paris Nanterre-Rueil Malmaison som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Nanterre

Oppgraderte leiebiltjenester i Nanterre

Oppgraderte leiebiltjenester i Nanterre

En leiebil i Nanterre gir deg stor reisefrihet og et komfortabelt opphold her like i utkanten av Paris. Sixt bilutleie ønsker å gjøre leiebilopplevelsen så god som mulig når du befinner deg her i det sentrale Frankrike. Derfor har vi et stort utvalg av kjøretøy her i Nanterre, og du finner vår filial ved Paris Nanterre Rueil-Malmaison. Velg blant stasjonsvogner med god plass til bagasje og inntil 5 passasjerer eller vare- eller lastebiler for varetransport eller flyttelass. Vi inkluderer også en rekke tjenester som tredjepartforsikring og air condition med de fleste av våre modeller.I tillegg til tjenestene som er inkludert hos oss, får du mulighet til å oppgradere kjøretøyet ditt helt etter egne ønsker. En leiebil i Nanterre kan bestilles med ekstra ansvarsforsikring, barneseter, dieselmotor eller veihjelp underveis. Bare kryss av for ønskede ekstratjenester her på nettet, eller spesifiser ønskene dine når du ringer oss eller møter opp vår stasjon for bilutleie i Nanterre. Dermed får du en skreddersydd bil innen ønsket bilkategori. Husk imidlertid at en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Alt innenfor rekkevidde med leiebil i Nanterre

Alt innenfor rekkevidde med leiebil i Nanterre

Her ved bredden av Seinen, bare et steinkast vest for hovedstaden i Frankrike, har du alt du måtte ønske innenfor rekkevidde med et eget kjøretøy. Som forstad til Paris har Nanterre mye å by på både av arkitektur, restauranter, overnattingsmuligheter og den vakre beliggenheten langs elven. Universitetet i Nanterre er plassert her, og du finner noen av de høyeste skyskraperne i hele regionen akkurat her. Samtidig er forstedene roligere enn selve Paris, og prismessig vil det også være noe å spare på hoteller og restauranter. Dermed er det mulig å få i både pose og sekk samtidig som du har full fleksibilitet når du disponerer et eget kjøretøy fra Sixt bilutleie i Nanterre.
Show more

Greit å vite når du leier i Nanterre

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Nanterre?
For å leie en bil med SIXT ved Nanterre må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nanterre.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Nanterre?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Nanterre. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 1037 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Nanterre

Hva trenger jeg for å leie en bil i Nanterre?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Nanterre?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Nanterre?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Nanterre

Vis mer