Bilutleie
Montceau-les-Mines
Kollaps
Frankrike // Montceau-les-Mines
Endre personlige detaljer

Leiebil Montceau-les-Mines: Sixt Bilutleie online

Montceau-les-Mines er et glimrende sted for deg som vil oppleve mer av det landlige Frankrike, med mange småbyer liggende rundt omkring som du fritt kan utforske med kjøretøyet ditt. Selve byen er av rimelig størrelse, og utvalget av vårt av leiebiler i Montceau-les-Mines vil tilfredsstille stort sett ethvert behov. Her finner du nemlig kompaktbiler for deg som kommer hit på egen hånd eller kanskje med din kjære, familiebiler til praktisk bruk, premiummodeller for den kresne, eller minibusser så du ikke trenger å bekymre deg for plassmangel. Sixt bilutleie i Montceau-les-Mines er klar til dyst for deg.

 
 • Montceau-les-Mines
  9 Avenue des Alouettes
  71300 Montceau-les-Mines

  Ma.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Ti. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   16:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Montceau-les-Mines

  Sixt Bilutleie
  9 Avenue des Alouettes
  71300 Montceau-les-Mines

  Ma.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Ti. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   16:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi ordner med en leiebil i Montceau-les-Mines for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Montceau-les-Mines og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition er alltid installert og gjør at du kan lett regulere temperaturen i kupeen, og flere avgifter er medberegnet i prisen slik at du slipper å betale noe ekstra. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Flere fine oppgraderinger som navigasjonssystem og automatgir kan lett bestilles.

Hva som kan ses og gjøres med leiebil i Montceau-les-Mines

Du kan lett få en smakebit av landsbylivet i Frankrike her i Montceau-les-Mines, når du kjører rundt med leiebilen din og ser alle de fine småbyene rundt omkring. En fin kjøretur mot nord fra Montceau-les-Mines ligger naturparken Régional du Morvan som byr på betagende landskap, og det er fullt mulig med en dagstur til storbyen Lyon i sør. Montceau-les-Mines har et svært fint kanalsystem du kan utforske, og da vil du også få øye på flere kanalbåter som duver bedagelig av gårde. Sixt er klare til å ta imot bestillingen din så du kan få sett dette spennende området.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service