Bilutleie
Merignac
Kollaps
Frankrike // Merignac
Endre personlige detaljer

Leiebil Mérignac: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Mérignac, som ligger i det sørvestlige Frankrike. Med egen leiebil i Mérignac får du et fantastisk utgangspunkt for å oppdage Bordeaux og omegn. Mérignac er nemlig den største forstaden til Bordeaux, og du finner stasjonen til Sixt i ankomsthallen på den internasjonale flyplassen i Bourdeaux (BOD) Her finner du et stort utvalg av leiebiler innenfor kategoriene kompaktbil, sportsbil, stasjonsvogn, SUV og kabriolet. Bestill kjøretøyet på nett - så er det bare å hoppe bak rattet når du har landet. Bordeaux flyplass ligger omtrent 13 kilometer fra Mérignac, noe som betyr at du kan komme raskt i gang med oppholdet ditt!

 
 • Bordeaux Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Avenue René Cassin
  33700 Merignac

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Finn den perfekte leiebilen i Mérignac

Etter at du har valgt det kjøretøyet du ønsker, kan du oppgradere det med utallige tilleggstjenester. Ved å klikke deg inn på lenken over, får du en oversikt over hvilke tilleggstjenester som tilbys hos Sixt bilutleie i Mérignac. Velg mellom blant annet navigasjonssystem, ekstra sjåfør og barnesete. Vær oppmerksom på at Sixt ikke kan garantere at du får akkurat den modellen du ønsker, men at du alltid får en bil i den kategorien du har bestilt. Hvis du har noen spørsmål om våre leiebiler i Mérignac, er det bare å ta kontakt med våre serviceinnstilte medarbeidere, så vil de hjelpe deg med å finne den perfekte leiebilen for deg!

Opplev vindistriktet Bordeaux med egen leiebil

Både Mérignac og Bordeaux er vakre byer som er fulle av museer, gallerier og flott arkitektur. Landsbygda er også usedvanlig flott, og Bordeaux og omegn er hjem til mer enn 10 000 vingårder! Med leiebil i Mérignac kommer du deg enkelt rundt i dette imponerende vindistriktet. Ta gjerne turen til vinslottet Château Luchey-Halde som anses for å lage den beste vinen i hele Bordeaux. Uansett hvor du velger å reise mens du er på besøk i Mérignac, sørger Sixt bilutleie for at du får en trygg og behagelig reise i Frankrike!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service