Bilutleie
Mauguio
Kollaps
Frankrike // Mauguio
Endre personlige detaljer

Leiebil Mauguio: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Mauguio gjør det enklere med leiebil i Frankrike. Stasjonen vår i Mauguio ligger inne på flyplassen i Montpellier (MPL) - også kalt for Mauguio flyplass - slik at du kan hoppe rett i leiebilen når du har landet. Sixt tilbyr alltid gode kjøretøy, og bilflåten oppdateres regelmessig, slik at den holder høy standard. Velg mellom store familiebiler og små kompaktbiler, eller hva med en bil med firehjulstrekk for deg som ønsker ekstra kraft? En sportsbil eller kabriolet blir heller ikke feil når man ferierer i Sør-Frankrike! Bestill leiebilen din på nett, så vil våre medarbeidere i Mauguio sørge for at den er klar når du kommer.

 
 • Montpellier Flyplass
  Aeroport Montpellier Mediterr.
  34130 Mauguio

  Ma.08:00 - 23:00
  Ti. - To.08:00 - 21:30
  Fr.08:00 - 23:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.09:00 - 23:00
  Helligdag09:00 - 23:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Montpellier Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroport Montpellier Mediterr.
  34130 Mauguio

  Ma.08:00 - 23:00
  Ti. - To.08:00 - 21:30
  Fr.08:00 - 23:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.09:00 - 23:00
  Helligdag09:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bestill skreddersydd leiebil I Mauguio

Klikk gjerne på lenken ovenfor for å få mer informasjon om leiebilene våre i Mauguio, og om hvilke tilleggstjenester du finner her. Når du benytter deg av tilleggstjenestene våre, får du en leiebil som er skreddersydd for deg. Hva med et navigasjonssystem som viser deg når du er på ville veier, og som får deg dit du skal? Eller kanskje du planlegger en lengre kjøretur og ønsker ubegrenset kjørelengde og ekstra sjåfør? Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev mer med bilutleie i Mauguio!

Mauguio ligger i et område som sies å være det flotteste i hele Sør-Frankrike. Med egen leiebil i Mauguio har du derfor alle forutsetninger for et vellykket opphold. Start turen med et besøk til Montpellier, som ligger kun et steinkast unna. Nyt den herlige atmosfæren før du setter kursen mot de langstrakte strendene like utenfor sentrum. Opplev den vakre naturen og den lange kystlinjen i ditt eget tempo. En times kjøretur utenfor Montpellier finner du også Millau-broen, som faktisk er verdens høyeste bro. Pyreneene ligger heller ikke langt unna hvis du ønsker en fottur i det spennende fjellområdet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service