Bilutleie
Marignane
Kollaps
Frankrike // Marignane
Endre personlige detaljer

Leiebil Marignane: Sixt Bilutleie online

Med egen leiebil i Marignane får du tilgang til noen av Provences og Frankrikes mest severdige steder. Selvsagt finner du en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Marignane, som er den største forstaden til Marseille. Den tidligere jordbruksbyen har vært i rivende utvikling de siste årene og kan i dag tilby den besøkende et moderne servicetilbud samt flere interessante attraksjoner. På vår stasjon i Marignane finner du et utvalg kjøretøy som egner seg enten du besøker byen i forretninger eller er her på ferie. Velg en av våre familievennlige stasjonsvogner, en romslig SUV eller unn deg en spenstig sportsbil.

 
 • Marseille Flyplass
  BP 55 AP de Marseille, P 11
  13728 Marignane Cedex

  Ma. - To.07:30 - 23:30
  Fr.07:30 - 24:00
  Lø. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Marseille Flyplass

  Sixt Bilutleie
  BP 55 AP de Marseille, P 11
  13728 Marignane Cedex

  Ma. - To.07:30 - 23:30
  Fr.07:30 - 24:00
  Lø. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å ordne leiebil i Marignane

Sixt bilutleie i Marignane ligger på Marseille Provence lufthavn (MRS). Dermed kan du hente leiebilen din med det samme du har gått av flyet. Vår moderne bilflåte er godt grunnforsikret slik at du skal føle deg helt trygg når du leier bil hos oss, og du kan bestille ekstra forsikringer om du ønsker det. Planlegger du å kjøre mye rundt i Provence og resten av Frankrike, kan du forhåndsbestille en GPS så du er sikker på at du finner enkelt frem. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell, men vi sørger alltid for at du får utlevert en bil i valgte kategori.

Besøk den franske rivieraen med leiebil fra Marignane

Marignane har en lang historie som går helt tilbake til middelalderen. Få med deg slottet der rådhuset ligger, Saint-Nicolas-kirken og museet Vieux-Marignane, som alle stammer fra denne perioden. Når du disponerer et eget kjøretøy fra Marignane, kan du også dra ut mot kysten der du blant annet kan besøke Carry-le-Roet. En annen populær destinasjon er Martiques som har en sjarmerende gamleby og et havneområde, og la oss heller ikke glemme Marseille, som regnes som en av de fineste byene i regionen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service