Bilutleie
Marcq en Baroeul
Kollaps
Frankrike // Marcq en Baroeul
Endre personlige detaljer

Leiebil Marcq-en-Baroeul: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Marcq-en-Baroeul, en forstad som ligger fem kilometer nordøst for Lille i Nord-Frankrike ved den belgiske grensen. Vi hjelper deg med å finne den rette leiebilen for deg, uansett anledning, smak og behov. Marcq-en-Baroeul ligger i et av de mest urbane områdene i Frankrike, og en praktisk og prisgunstig kompaktbil passer derfor perfekt for deg som skal navigere deg rundt i de trafikkerte bygatene. Hos Sixt har vi også stasjonsvogner, sportsbiler og SUV-modeller for deg som ønsker det. Stasjonen vår i Marcq-en-Baroeul ligger ti minutter utenfor Lille sentrum, og hit kommer du enkelt med både taxi og offentlig transport.

 
 • Marcq-en-Baroeul
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Marcq-en-Baroeul

  Sixt Bilutleie
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt med leiebil i Marcq-en-Baroeul

Med leiebil i Marcq-en-Baroeul kan du velge flere tilleggstjenester for å oppgradere kjøretøyet ditt. Du kan velge både navigasjonssystem, ekstra sjåfør og forsikringer. Tredjepartsforsikring, kansellering og ombooking er imidlertid alltid inkludert i leieprisen. Har du med hele familien og trenger barneseter til de små barna? Det fikser vi selvfølgelig også mot et lite ekstragebyr. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev mer med en leiebil i Marcq-en-Baroeul

Med egen leiebil i Marcq-en-Baroeul har du friheten til å oppleve Frankrike på sitt aller beste. Start reisen i sentrum av Lille, i den koselige gamlebyen med utallige museer og gallerier. Besøk La Palais Des Beaux Arts de Lille, som har en imponerende samling av mesterverk fra renessansen, eller kjør til Maison Natale Charles de Gaulle, som er fødestedet til den tidligere franske presidenten. Hopp deretter i leiebilen og kjør videre til Roubaix eller Villeneuve de Ascq, som ligger like i nærheten, og kos deg på de mange museene og attraksjonene som finnes her. Sixt bilutleie i Marcq-en-Baroeul sørger for at du kommer dit du skal med flott stil og komfort!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service