Bilutleie
Mantes-la-Jolie
Kollaps
Frankrike // Mantes-la-Jolie
Endre personlige detaljer

Leiebil Mantes-la-Jolie: Sixt Bilutleie online

Sixt ønsker deg velkommen til vår bilutleie i Mantes-la-Jolie, en forstad til Paris som gir deg det perfekte utgangspunktet for å utforske dette spennende området i Frankrike. Med egen leiebil i Mantes-la-Jolie får du den mobiliteten du trenger, og hos oss velger du blant økonomiske kompaktbiler, familievennlige stasjonsvogner og luksuriøse sportsbiler eller kabrioleter. Uansett hva slags kjøretøy du velger, sørger vi for at leiebilen står klar ved Sixt bilutleie i Mantes-la-Jolie når du kommer. Du kommer deg enkelt til Mantes-la-Jolie med offentlig transport både fra Paris sentrum og flyplassene i området.

 
 • Mantes-la-Jolie
  20 Place du 8 Mai 1945
  78200 Mantes-la-Jolie

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Mantes-la-Jolie

  Sixt Bilutleie
  20 Place du 8 Mai 1945
  78200 Mantes-la-Jolie

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Tilpass leiebilen din i Mantes-la-Jolie

Sixt gjør det enkelt for deg å oppgradere leiebilen med tilleggsutstyr som gjør reisen mer komfortabel. Når du klikker deg inn på lenken over, kan du se hvilke tilleggstjenester vi tilbyr i Mantes-la-Jolie. Når du legger inn bestillingen din på nett, kan du enkelt oppgradere leiebilen i Mantes-la-Jolie med både GPS, ekstra sjåfør og barnesete. Vær oppmerksom på at Sixt kan garantere at du får en leiebil i den kategorien du ønsker, men at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell. En spesifikk bilmodell vil være avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst på stasjonen vår.

Opplev Mantes-la-Jolie med leiebil fra Sixt

Mantes-la-Jolie, som også kalles for bare Mantes, ligger omtrent 50 km utenfor Paris sentrum, noe som gjør byen til et godt utgangspunkt for å utforske Paris og distriktene rundt. I denne delen av Frankrike finnes det utallige museer, shoppingmuligheter, spisesteder og historiske severdigheter. Sørg også for at du får med deg den vakre Collegiale Notre Dame som ligger i sentrum av Mantes-la-Jolie. Kjør også ned til Versailles som ligger omtrent 1 time unna, hvor du kan beundre det storslagne slottet og de vakre hagene. Den regionale parken Vexin Francais er også et godt tips, som med sin skjønnhet inspirerte store kunstnere som Van Gogh og Cézanne.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service