Bilutleie
Lucciana
Kollaps
Frankrike // Lucciana
Endre personlige detaljer

Leiebil Lucciana: Sixt Bilutleie online

Med Sixt bilutleie i Lucciana kan du utforske den nordlige delen av Korsika i ditt eget tempo, og med herlig komfort. Lucciana er kjent for sin spektakulære fjellutsikt, og er det perfekte utgangspunktet for oppholdet ditt på Korsika, middelhavsøya som ligger like sør for Frankrike. Sixt bilutleie i Lucciana ligger på Bastia flyplass (BIA), og her tilbyr vi både rimelige kompaktbiler, familiebiler, sportsbiler og biler med firehjulstrekk. Du kan også slå til med en kabriolet hvis du virkelig vil nyte det milde klimaet på Korsika. Uansett hva slags leiebil i Lucciana du velger, kan du være sikker på at vi i Sixt vil gjøre vårt beste for at du skal få et best mulig opphold på Korsika!

 
 • Corsica Bastia Flyplass
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Corsica Bastia Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Tilleggstjenester med en leiebil fra Sixt i Lucciana

Stasjonen vår i Lucciana ligger praktisk til på flyplassen. Dermed kan du hoppe rett inn i leiebilen din når du har landet. Hvis du klikker på lenken over, får du mer informasjon om hvilke tilleggstjenester vi tilbyr ved akkurat denne stasjonen og hvordan du kan tilpasse leiebilen din etter dine behov. Våre prisgunstige leiebiler gjør det mulig å oppgradere uten at du sprenger budsjettet. Forhåndsbestill gjerne GPS, barneseter og ekstra sjåfør hvis du planlegger en lengre kjøretur på Korsika. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev mer av Frankrike med leiebil

Korsika er kjent for sin vakre natur preget av fjellandskap, grønne skoger og sandstrender, og med egen leiebil i Lucciana tar du deg enkelt rundt på øya. Den lille byen Bastia, med sin vakre havn og kirker, ligger kun 15 minutter unna Lucciana, og bør absolutt besøkes. Det samme gjelder de nydelige strendene langs Saint-Florent-kysten og de mange vingårdene man passerer på veien. Kjør gjerne også til Balagne, Ile Rousse og Calvi. Eller hva med å få med seg litt historie på Napoleon-museet i Ajaccio omtrent 2 timer unna?

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service