Bilutleie
Lesquin
Kollaps
Frankrike // Lesquin
Endre personlige detaljer

Leiebil Lesquin: Sixt Bilutleie online

Opplev den herlige atmosfæren i Nord-Frankrike med egen leiebil fra Lesquin. Du finner oss på Lille-Lesquin flyplass (LIL) - omtrent 7 km fra byen Lille. Sixt bilutleie i Lesquin tilbyr flere kategorier av kjøretøy uansett hvilke planer du har når du er i byen. Hos oss kan du velge blant kompaktbiler, stasjonsvogner og sportsbiler, eller hva med å kaste deg inn i en stilig kabriolet når været tillater det? Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Våre medarbeidere på Sixt bilutleie i Lesquin ser frem til å hjelpe deg!

 
 • Lille Lesquin Flyplass
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  Ma. - Fr.07:30 - 22:30
  Lø.08:00 - 15:00
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Lille Lesquin Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  Ma. - Fr.07:30 - 22:30
  Lø.08:00 - 15:00
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebil i Lesquin med moderne bilteknologi

Sixt oppdaterer bilflåten sin kontinuerlig for å opprettholde moderne bilteknologi og sikkerhet. Du kan bestille leiebilen din i Lesquin over nettet, og oppgradere den med både GPS, barneseter og ekstra sjåfør hvis det skulle være ønskelig. Skal du kjøre langt, kan du også velge ubegrenset kjørelengde og oppgradere forsikringen, slik at den dekker både ulykker og tyveri. Tredjepartsforsikring er alltid inkludert i leieprisen, og det samme gjelder kansellering og ombooking.

Besøk Lille og omegn med egen leiebil

Når du har fått nøklene til leiebilen din på flyplassen i Lille, er det bare å hive seg ut på veien for å oppleve denne spennende regionen av Frankrike. Med byen Lesquin som utgangspunkt, er det bare fantasien som setter grenser for hvor ferden går videre. Byen Lille ligger bare et steinkast unna, og ble faktisk utnevnt som Europeisk kulturhovedstad i 2004. Alle kunstinteresserte bør derfor ta turen innom kunstmuseet Palais des Beaux Arts i Lille for litt kunstnerisk inspirasjon. Lille er også en pulserende universitetsby, og har derfor et livlig sentrum med en gamleby og en vakker Notre-Dame-katedral. Får du lyst til å ta turen over til Belgia, er det heller ikke langt til grensen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service