Bilutleie
Le Creusot
Kollaps
Frankrike // Le Creusot
Endre personlige detaljer

Leiebil Le Creusot: Sixt Bilutleie online

Le Creusot ligger midt i det østlige Frankrike i regionen Bourgogne, som blant annet takket være det grønne landskapet har en utpreget vinproduksjon og fin natur. Det er også mye historie du kan få med deg, og hva kan vel være bedre enn å se alt dette med en egen leiebil? Sixt bilutleie er det ideelle valget for deg som vil ha de beste og rimeligste alternativene, og vi får kjøretøy levert til oss fra pålitelige fabrikanter. I utvalget vårt har du sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, økonomibiler til gode priser, eksklusive premiummodeller eller minibusser for gruppereisende. Mye lar seg gjøre når du leier bil i Le Creusot.

 
 • Le Creusot Togstasjon TGV

  Sixt Bilutleie
  Avenue de l'Europe
  71210 Torcy

  Ma. - Fr.06:30 - 18:30
  Lø.06:30 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hva som kan oppleves med leiebil i Le Creusot

Lett å ordne med leiebil i Le Creusot

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Le Creusot og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Som vanlig kan du fint ordne med kostnadsfri ombooking eller kansellering av bestillingen, og tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen uansett kategori. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ved ytterligere behov kan du be om tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til den lille.

Mange som besøker Le Creusot, ønsker å oppleve den kjente dampdrevne hammeren, et syn du ikke vil gå glipp av, ettersom disse er svært sjeldne. Den fine parken Morambeau lar deg få ro i sjelen, og Verriere slott og den tilhørende hagen gir deg innsikt i hvordan aristokratiet i Frankrike levde. En dagstur til Lyon er ikke noe problem med leiebil fra Le Creusot stasjon, og her kan du oppleve det nest største bysentrumet i landet. For øvrig kan du bare kjøre i Le Creuso og omegn og få med deg den tilbakelente stemningen som Frankrike er kjent for.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service