Bilutleie
Languedoc-Roussillon
Kollaps
Frankrike // Languedoc-Roussillon
Endre personlige detaljer

Leiebil Languedoc-Roussillon: Sixt Bilutleie online

Languedoc-Roussillon er en fin fortsettelse av kysten vest for den franske riviera, med turkisfarget hav og frisk sjøluft som blåser mot ansiktet. Landskapet langs kysten er svært preget av jordbruk og grønne lunder, mens innlandet byr på åser og fjell som du kan traversere. Sixt bilutleie i Languedoc-Roussillon har kategoriene kompaktbiler som er gjerrige med drivstoff, familiebiler til vanlig bruk, minibusser med opptil 9 seter og luksusmodeller for den som vil skjemme seg selv bort. Kjøretøyene til Sixt har alltid nymotens teknologi installert. Dermed er du sikret en trygg leiebilopplevelse i Frankrike.

 
 • Beziers Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  Ma. - Lø.09:00 - 17:30
  Helligdag10:00 - 17:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan ordner du med leiebil i Languedoc-Roussillon?

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Languedoc-Roussillon og ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Du får full frihet hos oss, siden du kan avtale å både hente og levere bilen til alle døgnets tider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Siden vi alltid setter kundene først, er flere gebyrer og forsikringer allerede medberegnet i prisen. For å finne lettere frem, kan du oppgradere til navigasjonssystem for et lite ekstrabeløp.

Hva du får sett og gjort med leiebil i Languedoc-Roussillon

Hvis du starter fra Beziers togstasjon, er det kort avstand til den flotte parken Plateau des poètes. Byens katedral er også en severdighet. Det er omtrent en halvtimes kjøring til kysten av Languedoc-Roussillon, hvor det åpne og krystallklare havet venter på deg - og strender er det milevis av. Storbyen Montpellier bugner av attraksjoner, med blant annet sin egen triumfbue og velprepreparerte grøntområder. Det sørlige Frankrike har også mange soldager i året - så det er nesten garantert vakkert vær. Havnebyen Sète ligger unikt plassert på lange holmer, med mange vannbaserte aktiviteter du kan bedrive. Du vil neppe angre på å leie bil i Languedoc-Roussillon.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service