Bilutleie
Grenoble
Kollaps
Frankrike // Grenoble
Endre personlige detaljer

Leiebil i Grenoble: Sixt Bilutleie Online

Velg en leiebil fra en av våre sentralt plasserte stasjoner i Grenoble i det sørøstlige Frankrike. Du finner oss enkelt ved å følge Sixt-skiltene når du ankommer med tog eller fly, og vi tilbyr en rekke kjøretøy og et utvalg av tjenester inkludert. Dermed vil du få et komfortabelt opphold med ditt eget kjøretøy her fra Sixt bilutleie i Grenoble. Velg mellom bilkategorier som stasjonsvogn og 4x4, og på togstasjonen har vi også tilgjengelige varebiler for deg er forretningsreisende eller fastboende. Alle våre kjøretøy har air condition inkludert, og tredjepartforsikring gir deg en trygg kjøreopplevelse i Frankrike.

 
 • Grenoble Togstasjon
  16 Rue Emile Gueymard
  38000 Grenoble

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.11:00 - 13:00
   14:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Grenoble Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  16 Rue Emile Gueymard
  38000 Grenoble

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.11:00 - 13:00
   14:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Oppgraderinger og tjenester hos Sixt i Grenoble

Våre leiebiler kommer fra verdensledende fabrikanter som BMW, Volkswagen og Ford, og for å tilby ekstra komfortable og moderne kjøretøy bytter vi ut våre bilmodeller hvert halvår. For å tilpasse kjøretøyet til dine spesielle behov, kan vi også tilby GPS og barneseter, som kan bestilles i skranken eller på forhånd på nettet eller via telefon. Vi garanterer at du får en leiebil i Grenoble i ønsket bilkategori, mens en spesifikk modell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan gjerne benytte deg av vår smarttelefontjeneste ved ankomst for å velge modellen du vil ha.

Severdigheter og muligheter med leiebil i Grenoble

Byen Grenoble er fortsatt kjent som arrangør av vinter-OL i 1968, og fjellandskapet, elven Isère og det vakre slettelandet innbyr til både naturopplevelser og fransk historie og kultur. Som de fleste andre byer i Frankrike, byr Grenoble på utmerkede shoppingmuligheter og nydelig mat og vin, men med et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Grenoble kan du også få med deg mer av byen og regionen Auvergne-Rhône-Alpes. Se det prestisjefylte gamle kunstmuseet Grenoble museum med verker fra blant annet Picasso og Matisse, eller nyt opplevelsen på landemerket Fort de la Bastille. Med leiebil i Grenoble som tåler kjøreforholdene oppover i fjellene, kan du også legge turen til de franske alpene sørøst for byen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service