Bilutleie
Fleury les Aubrais
Kollaps
Frankrike // Fleury les Aubrais
Endre personlige detaljer

Leiebil Fleury les Aubrais: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Fleury-Les-Aubrais, hvor utallige opplevelser venter på deg. Fleury-Les-Aubrais ligger i Loire-dalen og kun noen kilometer fra Orleans, hjemstedet til selveste Jeanne D'Arc. Området omtales gjerne som «Frankrikes hage», og med egen leiebil i Fleury-Les-Aubrais får du sett så mye som mulig av denne innholdsrike regionen midt i Frankrike. I kategoriene våre av kjøretøy finner du alle slags modeller som passer til både par, barnefamilier og forretningsreisende - velg blant stasjonsvogner, kompaktbiler og SUV-modeller fra sortimentet vårt. Sixt bilutleie i Fleury-Les-Aubrais gir deg frihet til å oppleve noe av det beste som Frankrike har å by på!

 
 • Orleans Fleury les Aubrais
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  Ma.07:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Orleans Fleury les Aubrais

  Sixt Bilutleie
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  Ma.07:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Praktisk og enkelt med leiebil i Fleury-Les-Aubrais

Når du klikker på lenken over, finner du mer informasjon om stasjonene våre og hvilke ekstratjenester vi tilbyr i Fleury-Les-Aubrais. Vi er opptatt av at det skal være praktisk og enkelt med leiebil, og anbefaler derfor at du oppgraderer leiebilen med GPS som gjør det enklere å navigere rundt blant den antikke arkitekturen, vingårdene og de gastronomiske opplevelsene som Loire-dalen er så kjent for. Er dere flere i bilen, kan det også lønne seg å inkludere ekstra sjåfør, slik at dere kan bytte på å kjøre. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev «Frankrikes hage» med leiebil i Fleury-Les-Aubrais

Fleury-Les-Aubrais omtales ofte som den vakreste byen i Loire-regionen, og er derfor det perfekte utgangspunktet for et dykk ned i den franske historien. Den store katedralen i Orléans er et naturlig midtpunkt for å utforske byens arkitektoniske historie, og et besøk til Musée des Beau Arts, Frankrikes nest største museum (etter Louvre i Paris), er et must for alle kunstinteresserte. Like sør for Loire-elven ligger Parc Floral de la Source, en fantastisk, stor hage hvor du virkelig kan nyte byen på sitt aller beste! Et besøk i Fleury-Les-Aubrais kan selvfølgelig også kombineres med en tur til Paris, siden kjøreturen mellom byene tar mindre enn to timer.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service