Bilutleie
Ferney-Voltaire
Kollaps
Frankrike // Ferney-Voltaire
Endre personlige detaljer

Leiebil Ferney-Voltaire: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Ferney-Voltaire ligger i det som må sies å være et av Europas vakreste fjellområder, midt i den franske delen av Genève. Ferney-Voltaire ligger godt plassert mellom Jura-fjellene og den sveitsiske grensen, og du finner stasjonen vår på den franske delen ved Genève Flyplass (GVA). Hos oss finner du bilkategoriene sedan, stasjonsvogn, SUV og kabriolet, slik at du kan velge det kjøretøyet som passer best for deg. Med en Sixt leiebil i Ferney-Voltaire har du hele området til din disposisjon, og du velger reiseruten din helt selv.

 
 • Geneve Flyplass fransk sektor
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Ma. - To.09:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 22:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Geneve Flyplass fransk sektor

  Sixt Bilutleie
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Ma. - To.09:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 22:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enklere transport med leiebil i Ferney-Voltaire

Ved å klikke på lenken over, får du mer informasjon om Sixt bilutleie i Ferney-Voltaire, og om hvilke tilleggstjenester som tilbys her. Velg tilleggsutstyr som gjør reisen enklere for deg, som for eksempel navigasjonssystem, ekstra sjåfør, barnesete og ekstra forsikring. Hvis du skal kjøre mye oppe i fjellene i Frankrike, anbefaler vi at du velger en bil med firehjulstrekk. Om vinteren anbefaler vi også vinterdekk og kjetting som ekstrautstyr mot et lite tilleggsgebyr. Vi kan ikke alltid garantere at du får den bilmodellen du ønsker, men vi kan garantere en leiebil i samme bilkategori.

Opplev mer med leiebil i Ferney-Voltaire

Med leiebil i Ferney-Voltaire har du ubegrensede muligheter til å oppleve den majestetiske skjønnheten som finnes i denne regionen av Frankrike. Sixt bilutleie sørger for at du enkelt tar deg frem mellom nasjonalparker, gamle slott og populære skidestinasjoner som Chamonix med fantastisk utsikt over fjellene. Den mest berømte attraksjonen i Ferney Voltaire er imidlertid château de Voltaire, hjemmet til den franske forfatteren, som ligger i utkanten av naturparken Haut-Jura. Tilbring gjerne noen timer i de vakre hagene som omkranser dette fantastiske slottet før du legger ut på landsbygden som er full av både vingårder og slott - som alle er verdt et besøk.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service