Bilutleie
Dunkerque
Kollaps
Frankrike // Dunkerque
Endre personlige detaljer

Leiebil Dunkerque: Sixt Bilutleie online

Gjenoppbygd etter komplett ødeleggelse under krigen er Dunkerque en moderne og stilren by med gode museer og en familievennlig strand. Lei en bil i Dunkerque og utforsk Frankrikes nordlige kyst på mest mulig behagelig og praktisk måte. Sixt sin stasjon for bilutleie i Dunkerque ligger sentralt plassert like ved hovedveien og tilbyr et variert utvalg av kjøretøy for en rekke ulike typer reiser. Velg mellom leiebiler i kategoriene sedan, stasjonsvogn, minibuss og 4x4 avhengig av hvor mange dere er, og få et kjøretøy skreddersydd for ditt eventyr i Frankrikes tredje største havneby.

 
 • Dunkerque
  67 Quai Wilson
  59430 Saint-Pol-sur-Mer, Dunkerque

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Dunkerque

  Sixt Bilutleie
  67 Quai Wilson
  59430 Saint-Pol-sur-Mer, Dunkerque

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å leie bil med Sixt

Enten du ankommer Dunkerque med båt eller tog, finner du enkelt vår sentralt plasserte filial. Sixt bilutleie i Dunkerque ligger under 10 minutter fra togstasjonen Gare de Dunkerque. Her vil du møtes av våre erfarne medarbeidere som står klare til besvare dine spørsmål om leieavtalen eller annet. Du kan levere inn bilen din hele døgnet hvis du gjør avtale med vår kundeservice på forhånd. En annen fordel ved å leie bil i Dunkerque fra Sixt er at du får 250 km fri kjørelengde, tredjepartforsikring og veiavgift inkludert i prisen. Vi sørger alltid for at du får en bil i ønsket kategori. Tilgjengelige modeller vil imidlertid variere ved ankomst.

Opplev Dunkerques rike historie

Etter krigen var det lite igjen av byen, men rekonstruksjonen har brakt liv og sjarme tilbake til havnebyen. Med din egen leiebil i Dunkerque kan du oppleve alt fra de nydelige strendene og sanddynene formet av Nordsjøen til førsteklasses museer og vakker arkitektur. Noen av høydepunktene er Havnemuseet der du i et gammelt tobakksvarehus kan oppleve maritim historie og modellskip. I tillegg til den hyggelige havnen, gamle bunkere på stranden og diverse museer har du også tilgang på flere av Europas mest spennende og innflytelsesrike steder med leiebil i Dunkerque. Like over grensen til Belgia ligger EU-hovedstaden Brussel, og franske byer som Lille og Calais er innen rekkevidde med bil.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service