Bilutleie
Dijon
Kollaps
Frankrike // Dijon
Endre personlige detaljer

Leiebil i Dijon: Sixt Bilutleie Online

Sixt bilutleie i Dijon er et smart valg dersom du vil ha full reisefrihet i denne byen som ligger midt mellom Lyon og hovedstaden Paris. For at du skal få mest mulig ut av oppholdet på forretningsreisen eller ferien din i Frankrike, kan du bestille et av våre oppgraderte kjøretøy, enten ved oppmøte på vår stasjon for leiebil i Dijon eller her på våre nettsider før avreise. I Dijon er vi lokalisert på Dijon togstasjon, og dermed er vi også tilgjengelige når du lander på Dijon flyplass og tar flytoget inn til byen. De fleste av våre modeller er utstyrt med air condition, og basisforsikringer er alltid inkludert. Dermed får du både kjørekomfort og trygghet når du velger oss. Vårt utvalg her består av bilkategoriene stasjonsvogn og SUV fra ledende bilfabrikanter.

 
 • Dijon Togastasjon

  Sixt Bilutleie
  31 Cour de la Gare
  21000 Dijon

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30
   14:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Tilpass kjøretøyet til dine behov i Dijon

Sixt lar deg tilpasse kjøretøyet nøyaktig etter dine behov mens du befinner deg i Dijon og regionen Bourgogne-Franche-Comté. Det kan for eksempel være praktisk med GPS dersom du vil finne raskt frem, og barneseter er nødvendig dersom du reiser med barn. Alt dette og mer til er tilgjengelig for bestilling, og du kan klikke på linkene her på siden for å få presis informasjon om Sixt bilutleie ved Dijon togstasjon. Vi garanterer at du får en leiebil i reserverte kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Kulinariske opplevelser med leiebil i Dijon

Dijon er kanskje aller best kjent som den sterke dijonsennepens hjemsted og som Frankrikes kulinariske hovedstad. Selv om mat og vin gjerne er en stor del av opplevelsen her i Dijon, lar Sixt deg få en rekke nye opplevelser i denne spennende byen og regionen. Med leiebil i Dijon kan du for eksempel besøke det arkeologiske museet eller kunstmuseet Musee-Beaux-de-Art i den severdige gamle greveresidensen. Er du her i jobbsammenheng, anbefales en runde på greenen på den flotte golfbanen Club De Golf Dijon-Bourgogne.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service