Bilutleie
Dammarie les Lys
Kollaps
Frankrike // Dammarie les Lys
Endre personlige detaljer

Leiebil Dammarie les Lys: Sixt Bilutleie online

Nå kan du oppleve Paris og omegn med egen leiebil i Dammarie-les-Lys, en vakker forstad som ligger like utenfor Paris. Sixt bilutleie i Dammarie-les-Lys gir deg konkurransedyktige priser og en moderne bilpark hvor du kan velge mellom utallige bilmodeller. Uansett om du er på ferie eller trenger praktisk transport under forretningsreisen, står Sixt klar til å hjelpe deg ut på veien. En praktisk kombibil tar deg effektivt gjennom bytrafikken, mens en større stasjonsvogn rommer hele familien. Hos oss finner du også firehjulstrekkere og varebiler. Du vil med andre ord alltid finne en leiebil som er perfekt for deg. Sixt hjelper deg raskt fra A til B, slik at du kan oppleve mer av Frankrike!

 
 • Melun Dammarie les Lys
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Melun Dammarie les Lys

  Sixt Bilutleie
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bilutleie i Dammarie-les-Lys med det lille ekstra!

Når du klikker på lenken over, får du mer informasjon om Sixt leiebiler i Dammarie-les-Lys. Vi tilbyr flere ekstratjenester når du leier bil hos oss, og du får alltid gratis ombooking, kansellering og tredjepartsforsikring inkludert i prisen. Hvis du vil oppgradere bookingen med GPS, barneseter og ekstra sjåfør, ordner vi selvfølgelig også dette. Sixt garanterer at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev mer med leiebil i Dammarie-les-Lys

Dammarie-les-Lys ligger en halvtime utenfor Paris, og er et supert utgangspunkt for deg som vil utforske denne delen av Frankrike. Paris og omegn er som et stort lappeteppe av landsbyer, så her er det uendelige ting å se og gjøre. En leiebil fra Sixt gjør det enklere å komme seg til alle de store attraksjonene, som for eksempel Eiffeltårnet, Notre-Dame og Louvre-museet. Med en leiebil fra Dammarie-les-Lys kan du også kjøre i verdens største rundkjøring, som går rundt Triumfbuen og består av hele syv felt! Like nord for Dammarie-les-Lys finner du også Disneyland Paris, den svære fornøyelsesparken som elskes av både store og små.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service