Bilutleie
Chessy
Kollaps
Frankrike // Chessy
Endre personlige detaljer

Leiebil Chessy: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Chessy gjør det enkelt for deg å utforske Paris og omegn, og passer perfekt for deg som skal til Disneyland Paris med familien. Med en leiebil i Chessy kommer du deg enkelt rundt, uansett om du ønsker en liten kompaktbil, en større stasjonsvogn eller en SUV som rommer både familie og bagasje. Sixt i Chessy ønsker deg velkommen til en trygg og behagelig ferie, og et uforglemmelig opphold i denne spennende delen av Frankrike!

 
 • Marne-la-Vallée Chessy Togst.
  Place des Passagers du Vent
  77700 Chessy

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Marne-la-Vallée Chessy Togst.

  Sixt Bilutleie
  Place des Passagers du Vent
  77700 Chessy

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt med leiebil i Frankrike

Sixt bilutleie i Chessy er opptatt av at du skal få så mye ut av oppholdet ditt som mulig, og derfor tilbyr vi en rekke tilleggstjenester som lar deg få en leiebil skreddersydd etter dine ønsker og behov. Trenger du barneseter, navigasjonssystem eller ekstra sjåfør? Ingen problem. Dette fikser vi for deg - og bilen står klar og venter på deg når du kommer. Gratis ombooking og kansellering er alltid inkludert i prisen. Det er også tredjepartsforsikring, slik at du kan føle deg trygg når du begir deg ut på de franske veiene. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev Paris og omegn med leiebil fra Chessy

En Sixt leiebil i Chessy gir deg et godt utgangspunkt for å oppleve Paris og omegn, og alle attraksjonene som finnes her. Som en forstad av storbyen Paris ligger Chessy perfekt til for et dypdykk i den franske historien, med utallige museer, shopping og arkitektur like i nærheten. Med egen leiebil i Chessy har du friheten til å reise hvor du vil, og en tur innom Disneyland Paris er nesten obligatorisk når du har med deg familien. Kjør også til Château de Champs-sur-Mame og palasset i Versailles for litt sofistikert sightseeing. Vi ser frem til å ta deg imot på vår stasjon i Chessy!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service