Bilutleie
Champagne Ardenne
Kollaps
Frankrike // Champagne Ardenne
Endre personlige detaljer

Leiebil Champagne-Ardenne: Sixt Bilutleie online

Det er rundt 60 millioner som årlig tar reisen til Frankrike, så hvorfor skulle ikke du også være blant dem? Det finnes ingen enklere måte å bevege seg rundt på enn med egen leiebil i Champagne-Ardenne, en landsdel med mange elver og grønne enger. Velg fritt blant kategoriene sedaner for dagligdags bruk, stasjonsvogner med litt bedre plass eller premium-biler som du virkelig kan nyte. Du finner oss på togstasjonen i Reims, og våre velvillige ansatte vil besvare alle eventuelle spørsmål. Utvalget vårt av kjøretøy har alltid det nyeste av teknologi installert, og Sixt har priser som det er vanskelig å sammenligne med andre.

 
 • Reims Togstasjon
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Reims Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Det er enkelt og greit å leie bil i Champagne-Ardenne

Ved å klikke på lenken ovenfor, kommer det mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Champagne-Ardenne og ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Det er selvsagt air condition installert uansett kategori, slik at det hverken blir for varmt eller kaldt når du oppdager Champagne-Ardenne. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi sørger også for at alle kundene våre er godt forsikret, siden vi tar godt vare på alle som leier bil hos oss.

Mye interessant venter deg med leiebil i Champagne-Ardenne

Startstedet Reims gir deg en glimrende forsmak på hva som er i vente i Champagne-Ardenne. Notre Dame-katedralen her er kanskje enda mer imponerende enn den i Paris, og flere museer har mye spennende på utstilling. For naturopplevelser bør kanskje det første stoppestedet være Ardenne nasjonalpark. I Champagne-Ardenne finner du skogdekte daler og skråninger som er et yndet fotomotiv. Du får også en smak av det ekte dagliglivet i Frankrike når du besøker landsbyene. Grensebyen Givet mot Belgia er absolutt verdt et besøk, med fortet Fort de Charlemont som gir deg god utsikt over området. Sixt står klar til å utstyre deg med en leiebil i Champagne-Ardenne!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service