Bilutleie
Chalon-sur-Saône
Kollaps
Frankrike // Chalon-sur-Saône
Endre personlige detaljer

Leiebil Chalon-sur-Saône: Sixt Bilutleie online

Chalon-sur-Saône ligger i det østlige Frankrike med nærhet til veldig mange spennende muligheter. Dermed åpner det seg mange dører med når du benytter deg av Sixt bilutleie i Chalon-sur-Saône. Vi har et bredt utvalg av kjøretøy å velge mellom, med modeller som passer for enhver smak. Her finner du nemlig praktiske familiebiler, kompaktbiler som du sparer drivstoffutgifter med, premiummodeller så du får noe ekstra komfortabelt, eller minibusser dersom du kanskje har mye bagasje. Filialen vår ligger rett ved sentralstasjonen vår så det går fort å finne frem til oss, og dermed vil du raskt befinne deg bak rattet til leiebilen i Chalon-sur-Saône .

 
 • Chalon-sur-Saone
  32 Avenue Victor Hugo
  71100 Chalon-sur-Saone

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Chalon-sur-Saone

  Sixt Bilutleie
  32 Avenue Victor Hugo
  71100 Chalon-sur-Saone

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan ordner du med leiebil i Chalon-sur-Saône?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Chalon-sur-Saône og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får air condition installert i alle modellene våre så du slipper ubehagelig temperaturer i bilen, og gratis kansellering og ombooking er mulig når du betaler først ved henting. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Skulle du ha ytterligere behov, kan du bestille tilleggstjenester som GPS for enkel navigasjon og dieselmotor for å holde drivstoffutgiftene nede.

Mye å få med seg med leiebil i Chalon-sur-Saône

Du vil fort holde deg travelt opptatt i sentrum av Chalon-sur-Saône siden det er så mye å oppleve her, spesielt langs bredden av elven Saône. Den lille øya midt i elven har en helt unik atmosfære, og det ligger en golfbane i vakre omgivelser i utkanten av denne byen. Herfra kan du også kjøre til byer som Geneve og Lyon der det er mye å oppleve, eller spør våre lokalkjente medarbeidere om reisetips i denne delen av Frankrike. Sixt gjør det til en enkel sak å leie bil i Chalon-sur-Saône.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service