Bilutleie
Bouguenais
Kollaps
Frankrike // Bouguenais
Endre personlige detaljer

Leiebil Bouguenais: Sixt Bilutleie online

Med Sixt leiebil i Bouguenais kommer du raskt i gang med oppholdet ditt i denne vakre delen av Frankrike. Sixt bilutleie i Bouguenais ligger nemlig inne på Bouguenais/Nantes Atlantique internasjonale flyplass (NTE), og vi sørger for at leiebilen din står klar og venter på deg når du lander. Hos oss finner du et stort utvalg av kjøretøy til konkurransedyktige priser. Hos Sixt i Bouguenais kan du velge blant både økonomiske kompaktbiler og stasjonsvogner med plass til hele familien. Skal du ut på oppdagelsesferd og ønsker en bil som takler alle slags veiforhold, har vi også store firehjulstrekkere som tar deg dit du skal.

 
 • Nantes Atlantique Flyplass
  Aéroport Nantes Atlantique
  44340 Bouguenais

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 22:30
  Sø.10:00 - 23:30
  Helligdag10:00 - 22:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Nantes Atlantique Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport Nantes Atlantique
  44340 Bouguenais

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 22:30
  Sø.10:00 - 23:30
  Helligdag10:00 - 22:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt med leiebil i Bouguenais

Hvis du klikker på lenken ovenfor, får du mer informasjon om hvilke ekstratjenester vi tilbyr sammen med leiebilen i Bouguenais. Tredjepartsforsikring er alltid inkludert i prisen, men du kan også inkludere skade- og tyveriforsikring for ekstra trygghet på reisen. Reiser dere flere sammen, kan du velge ekstra sjåfør mot et lite tillegg. Vi tilbyr også barneseter, skistativ og GPS for deg som ønsker det. Sixt garanterer at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev Bouguenais med egen leiebil

Bouguenais er en liten by i Loire-Atlantique som er omgitt av fantastisk natur, sjarmerende småbyer, og historiske slott og festninger. Bouguenais er særlig kjent for parken Parc de Loisirs Le Labyrinthe samt de mange flotte galleriene og museene. Kjør gjerne også til Nantes, som ligger like i nærheten, for å se på spennende attraksjoner som Nantes-katedralen og Eglise Notre-Dame de Bon Port. For deg som liker det grønne, kan vi anbefale både Jardin des Plantes, Ile de Versailles og Parc du Grand-Blotterau. Sixt bilutleie i Bouguenais sørger for at du får et vellykket opphold i det vestlige Frankrike!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service