Bilutleie
Beziers
Kollaps
Frankrike // Beziers
Endre personlige detaljer

Leiebil Beziers: Sixt Bilutleie online

Opplev ekte fransk atmosfære i den koselige byen Beziers som ligger i Languedoc i Sør-Frankrike. Languedoc beskrives av mange som «den nye rivieraen» fordi den er både roligere og rimeligere, men med vel så mange spennende tilbud. Med egen leiebil i Beziers kan du oppleve byen og omegn i ditt eget tempo, og virkelig fordype deg i den franske kulturen og historien. Sixt bilutleie i Beziers tilbyr flere kategorier for kjøretøy enten du er på forretningsreise eller ferierer med familien. Vi har et stort utvalg av kompaktbiler, stasjonsvogner, sportsbiler og 4x4, og kan tilby innlevering og utlevering hele døgnet etter avtale. Vi gjør alltid vårt beste for at du skal få et best mulig opphold i Beziers.

 
 • Beziers Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  Ma. - Lø.09:00 - 17:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt gjør det enkelt med leiebil i Beziers

Sixt sørger alltid for at du får akkurat det du trenger på reisen, og tilbyr derfor flere tilleggstjenester når du leier kjøretøy hos oss. Våre leiebiler leveres alltid med inkludert tredjepartsforsikring, og i tilfelle planene dine endrer seg er det alltid gratis ombooking og kansellering inkludert i prisen. En GPS kan også være greit å ha når man skal utforske ukjente steder. Reiser du med små barn tilbyr vi også barneseter. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi gjør alltid vårt beste for å skreddersy kjøretøyet etter dine behov.

Hva kan du oppleve med leiebil i Beziers?

Beziers gir deg mulighet til å oppleve Frankrike fra sin beste side, med utallige hyggelige restauranter, vakre kirker og museer. Viktige severdigheter å få med seg i Beziers er Musee des Beaux, Beziers katedral og Canal du Midi som krysser elven Orb. Beziers er også et populært vindistrikt, så et besøk på vingården Château de Flaugergues kan virkelig anbefales. Montpellier ligger 68 kilometer unna, og på bare noen få timer kjører du også til Barcelona, Marseille og Avignon. Sixt bilutleie i Beziers passer også perfekt for deg som vil kjøre til Pyreneene, den majestetiske fjellkjeden som danner en naturlig grense mellom Frankrike og Spania.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service