Bilutleie
Bergerac
Kollaps
Frankrike // Bergerac
Endre personlige detaljer

Leiebil Bergerac: Sixt Bilutleie online

Bergerac ligger i det sørlige Frankrike som er kjent for sin vinproduksjon og frodige natur, og dette kan du fritt utforske med kjøretøyene som Sixt tilbyr. Vi har et utvalg av leiebiler i Bergerac som passer både for gruppereisende og par, mens prisene våre gjør at det blir økonomisk å benytte seg av personlig transport under oppholdet ditt. Her finner du kategoriene kompaktbiler som budsjettet ditt knapt vil merke, familiebiler til normalt bruk, sportsbiler for deg som vil ha noe spesielt eller solide 4x4-modeller. Vår stasjon for bilutleie i Bergerac ligger på byens flyplass (EGC) slik at du raskt vil kunne møte opp etter ankomst.

 
 • Bergerac Perigord Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Route d'Agen
  24100 Bergerac

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du skaffer deg leiebil i Bergerac

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Bergerac og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi er fullt klar over den travle timeplanen til kundene våre, og på nettsidene våre har du derfor full oversikt på forhånd. Flere gebyrer er allerede forhåndsbetalt av oss, og du kan lett krysse av for gratis kansellering eller ombooking av ordren din. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Fine tilleggstjenester som dieselmotor og navigasjonssystem vil forenkle kjøreturen din i det sørlige Frankrike betydelig.

Hva du kan oppleve med leiebil i Bergerac

Bykjernen i Bergerac er veldig idyllisk siden elven Dordogne renner bedagelig forbi, og dermed er det flere fine broer og fortauskafeer du kan ta nærmere i øyesyn. Å foreta landturer fra Bergerac gir deg sjansen til å få sett landlige forhold med ekte fransk atmosfære som du ikke vil oppleve i storbyene, og både mot øst og vest ligger flere store naturparker. Det vil kanskje også friste med en dagstur til vinbyen Bordeaux mot vest, og kjører du langs bredden til Dordogne, vil du kunne se flotte elvecruisebåter.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service