Bilutleie
Beauvais
Kollaps
Frankrike // Beauvais
Endre personlige detaljer

Leiebil i Beauvais: Sixt Bilutleie online

Med et eget kjøretøy til disposisjon i Beauvais kan du kjøre fritt rundt i denne vakre byen og regionen Picardie nordøst i Frankrike. Hovedstaden Paris er knappe to timers kjøretur unna, og Sixt sin stasjon for leiebil i Beauvais er praktisk plassert på Beauvais-Tillé flyplass like utenfor bykjernen. Her kan du finne oppgraderte kjøretøy i bilkategoriene sedan/stasjonsvogn og SUV, som begge egner seg godt til kjøring på det velutbygde veinettet i landet. Enten du er fastboende eller kommer reisende med fly til lufthavnen, har vi flere inkluderte ekstragoder, deriblant flere forsikringer og gebyrer. Med Sixt bilutleie i Beauvais er du klar for en god kjøreopplevelse.

 
 • Beauvais Flyplass
  Aéroport de Beauvais Tillé
  60000 Beauvais

  Ma. - Fr.08:30 - 21:30
  Lø.08:30 - 12:30
   14:00 - 20:00
  Sø.14:00 - 19:00
  Helligdag16:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Beauvais Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport de Beauvais Tillé
  60000 Beauvais

  Ma. - Fr.08:30 - 21:30
  Lø.08:30 - 12:30
   14:00 - 20:00
  Sø.14:00 - 19:00
  Helligdag16:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Våre leiebiltjenester i Beauvais

Sixt har alltid nylig oppgraderte bilmodeller med mange finesser inkludert. Ønsker du en bil med GPS installert eller barnesete til den lille, kan du be om dette ved bestilling over nett eller telefon. Vi garanterer at du får en leiebil i Beauvais innenfor ønsket bilkategori, men en spesifikk modell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. På filialen vår på flyplassen kan du også avtale innlevering av kjøretøyet akkurat når det måtte passe deg.

Muligheter med eget kjøretøy i Beauvais

Når du leier bil i Beauvais, kan du selv planlegge din egen tids- og kjørerute i og rundt byen her i det franske departementet Oise. I bykjernen finner du koselige kafeer der du kan nyte en cafe au lait og en croissant eller kanskje frister det med litt ost og vin. Domkirken St. Pierre er et dramatisk gotisk byggverk du ikke bør gå glipp av, og kjør gjerne mot nordøst til utkanten av byen for å spasere langs gangstiene som er preparert der. Eller nyt omgivelsene i en av byens offentlige hager eller parker. Denne historiske byen er også et svært godt utgangspunkt for videre kjøreturer i Frankrike når du har et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Beauvais.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service