Bilutleie
Asnières-sur-Seine
Kollaps
Frankrike // Asnières-sur-Seine
Endre personlige detaljer

Leiebil Asnières-sur-Seine: Sixt Bilutleie online

Asnières-sur-Seine er en kommune i den nord-vestre forstaden til Paris i Frankrike. Den ligger langs elven Seine, kun i underkant av åtte kilometer fra sentrum av Paris. I nabokommunen Levallois-Perret finner du den nærmeste stasjonen for Sixt bilutleie i Asnières-sur-Seine. Der kan du velge mellom et stort utvalg kjøretøy innen kategorier som personbil, stasjonsvogn, 4X4 SUV, sportsbiler og varebiler. Uansett hvilket formål reisen din til Paris og Asnières-sur-Seine er, så har Sixt en leiebil i Asnières-sur-Seine tilpasset dine behov, enten du er opptatt av luksus eller økonomi.

 
 • Levallois-Perret Clichy
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Levallois-Perret Clichy

  Sixt Bilutleie
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester i Asnières-sur-Seine

Klikk over her for å lese mer om bilutleie i Asnières-sur-Seine fra Sixt. Du kan se åpningstidene for den nærmeste bilutleiestasjonen og hvilke kjøretøy som er tilgjengelige der. Du kan også beregne priser og bestille leiebil over internett. Da kan du legge til tilleggstjenester som ekstra sjåfør og ubegrenset kjørelengde, samt utstyr som barnesete og GPS. Vi kan alltid garantere at leiebilen du får er i kategorien som du velger, men vi kan ikke garantere for en bestemt modell.

Kjøretur i Asnières-sur-Seine

Asnières-sur-Seine er et område som er mest kjent for slottet Château d%u2019Asnières hvor kongelige personer oppholdt seg i adelens storhetstid. Kommunen har også blitt portrettert i mange malerier, blant annet av Vincent van Gogh og Georges Seurat. Plasseringen langs elven Seine gjør at mange av Paris%u2019 innbyggere har reist hit for å komme bort fra storbystøyen i lange tider. Med en leiebil i Asnières-sur-Seine kan man enkelt komme seg til sentrum av Paris og til de øvrige forstedene. Da kan man besøke de velkjente attraksjonene som Eiffeltårnet, Notre Dame, Triumfbuen og Champs Elysees. Paris er kjent for sine fantastiske restauranter og storslagne museer, og det finnes noe for enhver. Uansett om du besøker Frankrike for forretninger eller ferie, har man uendelig med muligheter ved å ha en leiebil i Asnières-sur-Seine som gjør alle transportetappene mye enklere og mer komfortable.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service